Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Merve Dizdar tesettüre girdi, toplumsal medya coştu! “Aşırı yeterli olmuş!”

Beykozlu

New member
25 Haziran 1986 yılında İzmir’de dünyaya gelen Merve Dizdar, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Hoş Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Kısmı’ndan mezun oldu.

Kadir Has Üniversitesinde ileri oyunculuk programında yüksek lisans yapan oyuncu; Kavak Yelleri, Geniş Aile, Bir Yastıkta, Doksanlar ve Çılgın Dersane Üniversitede projelerinde yer aldı.

Güzel ismin asıl tanınması ise TRT ekranlarında yayınlanan Paklar Apartmanı dizisi yardımıyla oldu. Oyuncu burada Gülben’e hayat verdi.

Gülben karakteri yardımıyla dikkatleri üzerine çeken ve gündemden düşmeyen Dizdar, Ömer dizisi ile ekranlara dönecek.

Dizdar yeni projesi Ömer için tesettüre girdi. Ömer karakterinin ablası Nisa rolüyle karşımıza çıkacak olan Merve Dizdar’ın başörtülü imajına toplumsal medyada yorum yağdı.

Merve Dizdar’ın yeni imajı

Ömer dizisinde Merve Dizdar’ı epey farklı bir kıssanın içerisinde izleyeceğiz. Nisa karakterini canlandıracak olan Dizdar, 4 çocuğu ile birlikte, kocası ortadan kaybolduğu için tek başına hayat gayreti vermek zoruda kalan bir bayanın rolünü üstelenecek.


Merve Dizdar’ın yeni imajına toplumsal medydadan yorum yağdı. Yapılan yorumların kimileri şöyleki;

“Merve Dizdar oyunculuk gösteri için sabırsızız!” “Merve Dizdar’ı izlemeyi epeyce özlemişiz” “Merve Dizdar’ın oyunculuğu der susarım” “Merve Dizdar’ın yeni imajı hayli iyi” “Merve Dizdar, hayranı olduğum kadın” “Heyecan ve sabırsızlıkla bekliyorum” “Her zamanki üzere muvaffakiyetle üstesinden geleceğine inanıyorum”
 
Üst