Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Meryem Uzerli sere serpe yatağa uzandı, delici bakışlarıyla yıktı! ‘Kılıç üzere keskin Hürrem..’

Beykozlu

New member
12 Ağustos 1983 yılında dünyaya gelen Meryem Uzerli, Schauspiel Studio Frese’de oyunculuk ve tiyatro eğitimi aldı.

Almanya’da birfazlaca projede yer alan Meryem Uzerli, Harika Yüzyıl dizisinde yer alarak ününe ün kattı ve dünya çapında tanındı.

Hayat verdiği Hürrem Sultan karakteri yardımıyla büyük bir kitleye ulaşan Uzerli, kısa bir süreliğine ise Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine konuk oldu.

Türkiye’de Gecenin Kraliçesi, Annemin Yarası, Cingöz Recai, Öteki Taraf ve Kovan üzere üretimlerde yer alan Uzerli, şu sıralar Almanya’da yaşıyor.

İki çocuğu ile birlikte Almanya’da yeni bir hayat kuran Meryem Uzerli, sık sık iş muahedeleri için İstanbul’a geliyor.

Geçtiğimiz günlerde de İstanbul’a gelen ve çektirmiş olduğu karelerini peş peşe yayınlayan Uzerli’den yeni fotoğraflar geldi.

Toplumsal medya hesabından paylaştığı karelerle rekor kıran Uzerli’ye hayli sayıda yorum yapıldı.

Meryem Uzerli’den yatakta gösteri

Hoş oyuncu leopar desenli kıyafetiyle toplumsal medya üzerinde kamera karşısına geçti. Sarı saçları ve masmavi gözleri ile adeta gösteri yapan Uzerli, delici bakışlar atmayı ihmal etmedi.

Saçlarını savurduğu karelerini bakılırsan hayranları, “Hürrem Sulan kalbimizi yaktın” , “Kılıç üzere keskinsin Hürrem” yorumlarını yapmadan geçemedi.

Vaktini kızları ile geçiren ve kızlarının hoşluğu ile çoğunlukla gündem olan Uzerli’nin bir daha ekranlarda yer alıp almayacağı ise merak edilmeye başlandı.
 
Üst