Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Meskende Kendi İmkanlarıyla Saçını Boyadıktan daha sonra Bir Anda hayatı Kabusa Dönen Bayan Şoke Eden İmgeleri

Leila

Global Mod
Global Mod
Amerika’da yaşayan 3 çocuk annesi bir bayan meskende saçını boyadıktan daha sonra başına gelmeyen kalmadı. Bahtsız bayanın kıssası için içeriğimize buyurun…


Biliyorsunuz ki saç boyamak ya da boyatmak artık bayanların birçoklarının günlük yaşantısı içerisinde olan bir durum, lakin kimi vakit hiç ummadığımız sonuçlar ile karşılaşabiliyoruz.


Amerika’da yaşayan Teneal da saçını boyatan bayanlardan bir tanesi, ama Teneal’ın farkı boyadan daha sonra başına gelenler…


Teneal TikTok’ta yaşadıklarını anlatmak için paylaştığı görüntü ile viral oldu.


3 çocuk annesi olan bayan kuaföre para vermemek için saçını konutta boyadı, daha sonrasında ise evvel ensesinde bir kırmızılık fark etti.



Ardından da tüm yüzü şişti ve 2 gün içerisinde tanınmayacak bir insan haline gelince acil servise gitti.


Aynı hafta içerisinde hastaneye iki sefer gitmesine ve yapılan müdahalelere karşın Teneal’ın durumu daha da ağırlaşmaya başladı ve yüzündeki şişlik niçiniyle gözleri görünmüyordu.


Teneal ise öbürleri da birebir şeyleri yaşamasın diye yüzünün halini tek tek fotoğrafladı ve takipçileri ile paylaştı.


Yapılan tedavilerin akabinde gözlerinin altında hala biraz şişkinlik bulunmasına karşın, yüzü daha olağan görünmeye başladı.


Teneal toplumsal medya takipçilerini güncelleyerek: “Çok daha yeterliyim, hala boynumda bir kızarıklık var! Ortadaki farkı görmek mükemmel, yalnızca paylaşmak istedim.” dedi.


Yüzü olağana dönmeye başladığında ise takipçilerini meskende saç boyama konusunda uyardı, herkestilk evvel alerji testi yaptırmasını istedi.



Siz bu biçimde bir şey ile karşılaşsanız ne yapardınız? Yorumlarda buluşalım…

Okumaya devam et...
 
Üst