Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

‘Metin sevgilin giyinmeyi unutmuş..’ Art Sokaklar Metin’in sarışın sevgilisi kısacık eteğiyle büyüledi!

Beykozlu

New member
Erler Sinema imzalı, 31 Temmuz 2006 tarihinde Kanal D’de yayınlanmaya başlayan ve direktörlüğünü Orhan Oğuz’un yaptığı, senaryosunu Ozan Yurdakul ve Sinan Yurdakul’un yazdığı Art Sokaklar, 16. dönemiyle devam ediyor.

Aksiyona ve polisiyeye doyuran dizinin takımında ise Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, İlker İnanoğlu, Oya Okar ve Ozan Çobanoğlu yer alıyor.

Bugüne kadar sayısız oyuncuyu ağırlayan ve çocuk oyuncuların seyircinin gözü önünde büyüdüğü dizide Furkan Göksel, Metin’e hayat veriyor.

Dizinin kemik takımında yer alan, bir devir projeden ayrılan ve geçtiğimiz dönem geri dönen Göksel, 1994 yılında İstanbul’da dünyaya geldi.

Plato M.Y.O. Radyo Televizyon Kısmı Uygulamalı Oyunculuk Eğitimi alan Furkan Göksel, Metin Çoban karakteri yardımıyla tanındı.

yıllardır bu karaktere hayat veren ve öteki bir dizide yer almayan oyuncu, şimdilerde özel hayatıyla mercek altına alınıyor.

Uzun bir müddetdir Baht Bozkurt isimli bir güzelle aşk yaşayan Furkan Göksel, hayranlarının beğenisini kazandı.

Göksel’in sevgilisi Bozkurt ise toplumsal medya paylaşımlarıyla yorum yağmuruna tutulmaya devam ediliyor.

Mukadderat Bozkurt küçük eteğiyle toplumsal medyayı salladı

Furkan Göksel’in sevgilisi Yazgı Bozkurt, Instagram’da etkin olan isimlerin başında geliyor. Fiziğiyle ve pozlarıyla dikkat çeken Bozkurt, küçük etekli pozunu paylaştı.

Vakit zaman dekolteli pozlarını da paylaşan Baht Bozkurt, düzgün fiziğiyle dikkat çekiyor.


Yalnızca kendi karelerini paylaşmayan Yazgı Bozkurt sevgilisi Furkan Göksel ile olan pozlarını Instagram hesabından yayınlıyor.

Bozkurt, sevgi dolu paylaşımlarına, ”Kalbe çiçek açtıran”, ”Oyun arkadaşım” ve ”Aşk ortağım” üzere aşk dolu notlar yazıyor.
 
Üst