Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Miami

Felaket

Member
Miami, Amerika Birleşik Devletleri’nin Florida eyaletine bağlı ikinci büyük şehridir. Atlas Okyanusu kıyısında yer alan şehir, turizmin gözbebeği bir lokasyondur. Miami kenti, masmavi plajlarıyla öne çıkan adeta cennetten bir köşe güzelliğine sahiptir. Bir yanda muhteşem plajlar diğer yanda göğe yükselen gökdelenler, eğlenceli yaşamı, kültürel çeşitliliğiyle dikkat çekiyor. Miami’ye gitmeden önce rehberimizi okuyarak şehir hakkında bilgi toplayabilir, mini bir rehber hazırlayabilirsiniz.

Miami’ye Nasıl Gidilir?

Miami’ye gitmek için ihtiyaç duyduğunuz uçak biletini Webookin.com’dan en avantajlı fiyatlarla satın alabilirsiniz. Haftanın her günü Miami uçak bileti sorgulaması yapabilir, sonuçları dilediğiniz gibi filtreleyebilir ve birkaç tıkla biletinizi satın alabilirsiniz. Miami’yi keşfe çıkmadan önce biletinizi ekonomik ücretlerle web sayfamızdan almanız mümkün.

Miami Havalimanından Şehir Merkezine Ulaşım

Miami Havalimanı şehir merkezine yaklaşık 13 kilometre uzaklıkta yer alıyor. Havalimanından şehir merkezine 10 dakika gibi kısa bir sürede ulaşabilirsiniz. Havaalanında taksi, shuttle, araç kiralama, servis gibi ulaşım seçenekleri sizleri bekliyor olacak. Şehri araç kiralayarak gezmek isterseniz eğer havaalanındaki ofislerden dilediğiniz aracı kiralayabilirsiniz.

Miami Gezilecek Yerler

Ocean Drive: Ocean Drive, nostaljik görüntüsü, renkli yapısıyla oldukça meşhur bir cadde. Bu caddeyi bilgisayar oyunundan ya da izlediğiniz bir dizi – filmden görmüş olabilirsiniz. Caddenin diğer tarafında şahane plajlar yer alıyor. Yüzmek, fotoğraf çekmek, keyif yapmak, alışverişe çıkmak ve eğlenmek için burayı tercih edebilirsiniz.

Everglades National Park: Parkı görür görmez şahane atmosfere kendinizi kaptırabilirsiniz. Ulusal park, aktivitelerle zenginleştirilmiş, doğal güzellikleriyle vahşi yaşamı gözler önüne seriyor.

Miami Hayvanat Bahçesi: 750 dönüm üzerine kurulmuş olan hayvanat bahçesinde 500 farklı tür olmak üzere 3 bini aşkın canlı yaşıyor. Komodo ejderini, Asya fillerini, Bengal kaplanlarını ve daha birçok hayvanı doğal ortamlarında görebilirsiniz.

Miami Yeme & İçme

Miami mutfağının eşsiz lezzetlerini keşfetmeye hazır mısınız? Amerika uçak bileti alırken yeme – içme konusunda endişe etmeden seyahat edebilirsiniz. Miami’de sizleri eşsiz Latin mutfağı başta olmak üzere Hint, Türk, Japon, Çin, İtalya gibi tüm dünya mutfaklarını keşfedebilirsiniz.

Miami Gece Hayatı

Havuz başında verilen partiler, plaj eğlenceleri, dünyanın en iyi DJ’leriyle gerçekleştirilen kulüp şovları, dansçılar, konserler, müzik festivalleri Miami şehrinin eğlence yönünü temsil ediyor.
 
Üst