Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Mine Tugay ve Bahar Şahin’li Gülümse Kaderine’nin yayın günü muhakkak oldu! ‘Yetimlerin hikayesi’

Beykozlu

New member
Fox TV, reyting savaşını kızıştıracak bir üretimi daha ekranlara taşıyor.

Direktör koltuğunda Aytaç Çiçek’in oturduğu, senaryosunu Burcu Över’in kaleme aldığı Gülümse Yazgısına dizisinin yayın tarihi belirli oldu.

İsmi birinci olarak ”Masum ve Güzel” olarak duyurulan lakin sonrasındasında Gülümse Bahtına olarak değiştirilen Avşar Sinema imzalı dizinin başrollerinde Diriliş Ertuğrul dizisinin yıldızı Ertuğrul Postoğlu, Mine Tugay, Bahar Şahin, Sude Zülal Güler, Burak Sergen, Doğan Bayraktar yer alıyor.

Gülümse Bahtına, yetimhanede büyüyen iki genç kızın öyküsünü ekranlara taşıyacak.

27 Nisan’da yayında

Gülümse Mukadderatına dizisi, yayın hayatına 27 Nisan Çarşamba günü Fox TV ekranlarında başlıyor.

Argümanlı imal, çarşamba akşamları Kuruluş Osman, Annenin Sırrıdır Çocuk, Kara Tahta, Sadakatsiz ve Oğlum dizilerine karşı yarışacak.


Gülümse Yazgısına dizi konusu

“Gülümse Kaderine” dizisinde; Eda ve Yaren Bursa’da yetiştirme yurdunda büyümüş, birbirlerini kardeş olarak kabul ederek kimsesizliklerini avutmaya çalışan iki genç kızdır.

Yaren üniversite imtihanına girip tıp fakültesini kazanarak hekim olmak istemektedir. Eda ise liseyi yarıda bırakmış, okuyarak bir yere varamayacağını düşünmektedir. İkisi de on sekiz yaşını doldurdukları için artık kendi hayatlarını kurmak isterken, iki kızın yazgısı gittikleri bir konut partisinden daha sonra trajik bir biçimde büsbütün değişecektir.

Yaren kendisinden saklanan geçmişinin sırlarına yanlışsız bir seyahate çıkarken, Eda bu seyahatte bütün krizleri fırsata çevirmeye başlar.

ömrün onlara borçlu olduğunu düşünüyor. Ve bu borcun karşılığı yeterli talihle ödenmezse, Eda söke söke tahsilatı yapmaya kararlı.
 
Üst