Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Müge Anlı ile Sinan Akçıl aşk mı yaşıyor? Baş başa yakalandılar, argümanlar havada uçuştu…

Beykozlu

New member
Araştırmacı gazeteci ve sunucu Müge Anlı, uzun yıllardır hafta içi her gün ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programının sunuculuğunu üstleniyor.

Programında aydınlatılmamış cinayetleri, kayıpları ve daha birfazlaca olayı ele alıp işleyen Müge Anlı, yardıma gereksinimi olanları da ihmal etmiyor.

Bilhassa suçluluların bulunması konusunda titizlikle çalışan Müge Anlı, karakteri ve programdaki halleriyle her insanın en sevdiği ve güvendiği isimlerin başında geliyor.

Anlı, 1999 yılında nikah masasına oturduğu gazeteci Burhan Akdağ’dan 2008 yılında boşandı. Ünlü sunucunun bu evliliğinden Lidya Müge isminde bir kızı dünyaya geldi.

İkramlar merak uyandırdı

Toplumsal medya kullanmayan Müge Anlı, geçtiğimiz aylarda Instagram hesabı açtı ve faal olarak kullanmaya başladı.

Paylaşımlarıyla sık sık magazin gündemine gelen Anlı, kendisine gelen ikramları de paylaşmayı ihmal etmedi.

Anlı’nın paylaştığı ikramlar, ”Sevgilisi mi var?” sorusunun çıkmasına niye oldu.

Ünlü sunucu ise özel ömrüyle ilgili sorulan sorular karşısında sessizliğini muhafazayı tercih etti.


Sinan Akçıl ile baş başa görüntülendi

Geçtiğimiz gün Müge Anlı ile ünlü müzikçi Sinan Akçıl’ın baş başa görüntülenmesi herkesi şoke etti.

Şu sıralar ayrılık haberleriyle gündemde olan Sinan Akçıl’ın Müge Anlı ile görüntülenmesi kimi bireyler tarafınca “Aşk olabilir” biçiminde yorumlandı.

Kimileri ise Akçıl’ın, Müge Anlı’nın büyük hayranı olduğunu ve yakın arkadaş olduklarını söyleyerek aşk yaşadıklarına inanmak istemediklerini belirtti.

Meraklı bekleyiş devam ederken haklarında çıkan aşk argümanlarına ait Sinan Akçıl ve Müge Anlı’dan resmi bir açıklama gelmedi.


Boşanmanın eşiğindeler

Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı, üç yıl evvel dokuz aylık evliliklerini ani bir kararla sonlandırmıştı.

Şubat 2021’de ikinci kere nikah masasına oturan Sinan Akçıl ile Burcu Kıratlı çifti, şimdilerde bir daha boşanmanın eşiğinde…
 
Üst