Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Müge Anlı’da stüdyo birbirine girdi! Sinan Sardoğan bu defa konukları sıkıntıdan çıkardı…

Beykozlu

New member
bir müddetdir Türkiye gündemini meşgul eden Sinan Sardoğan, ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programına konuk oldu.

Tokat’ın Almus ilçesinde yaşayan Sinan Sardoğan sapık olarak biliniyor. Köyde bulunan biroldukca yaşlı bayana cinsel tacizde bulundu.

Programa telefonla bağlanan ya da canlı yayına çıkan Sapık Sinan mağdurları, civardaki yaşlı bayanlara cinsel içerikli bildiriler attığını ve taciz edip saldırdığını argüman etti.

Arife Gökçe’nin kuşkulu kaybında ise Sinan’ın kuşkulu olduğu söyleniyor. Sinan, Arife Gökçe’ye de cinsel içerikli bildiriler atıyordu.

Konu hakkında araştırmalar devam ederken canlı yayında ipler koptu. Sinan Sardoğan başta ekran başındakiler olmak üzere stüdyodakileri sıkıntıdan çıkardı.

Stüdyo birbirine girdi!

Arife Gökçe’nin kuşkulu kaybı için gelen konuklar Sinan Sardoğan ile yüzleşiyordu. Sinan, “Kadınların kocasından ayrılmalarına üzülmez misin?” sorularına “Niye üzüleyim ki” cevabıyla herkesi şaşkına çevirdi.


Rahmi Özkan’ın “Arife bayanı biri öldürdüyse daha sonrada gömdüyse buna üzülür müsün?” sorusu üzerine Sinan, “Allah belasını versin derim” kelamlarıyla konukları sıkıntıdan çıkardı.

Stüdyo bir anda birbirine girdi. Konuklar Sinan’a saldırmaya başladı. Sinan kamera ardına kaçarak ağlamaya başladı. sonrasındasında yanlış anlaşıldığını kim öldürdüyse ona dediğini deklare etti.
 
Üst