Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Müge Anlı’yı aşka küstüren evlilik! O isim tıpkı vakitte meslektaşı…

Beykozlu

New member
14 dönemdir ATV ekranlarında “Müge Anlı ile Tatlı Sert” programını yapan Müge Anlı, Türk halkının sevdiği ve güvendiği simalardan.

Eğitim ömrü ve mesleği boyunca başarılara imza atan Müge Anlı biroldukca bilinmez olayları aydınlatırken, dobralığı ile de gönüllere taht kurdu.

Müge Anlı ile ilgili en büyük merak konusu ise evliliği ve kızı.

48 yaşındaki sunucu, özel ömrünü adeta bir sır üzere saklıyor. Müge Anlı evli mi, çocuğu var mı, eşi kim, niye boşandı soruları, izleyicilerin başında her vakit soru işareti…

Sırf bir bireyle evlilik yaptığı bilinen Anlı, mutluluğa tam ulaşmışken hüzünlü bir son yaşıyor.

İşte Müge Anlı’nın eşi ve aşk kıssası…

MÜGE ANLI’NIN BİRİNCİ VE TEK EŞİ

1973 yılında İstanbul’da doğan Anlı Marmara Üniversitesi İrtibat Fakültesi’ni bitirdi.

Kadir Has Üniversitesi’nde hukuk alanında yüksek lisans yapan Anlı, mesleğine televizyon alanında devam etti.

birinci vakit içinderda Kanal 6’da ekranlara çıkan sunucu ‘Top Secret’ isimli programını sundu.

ömrü da aslında bu süreçte değişmeye başladı.

Müge Anlı, bu biçimdelar magazin müdürü olan Burhan Akdağ ile Kanal 6’da çalıştığı sırada tanışıyor.


6 YILLIK EVLİLİK

Anlı ile bağları başladığı sırada evli ve çocuk sahibi olan Akdağ, yaşamını ünlü sunucu ile geçirmek istediğine karar verip birinci eşinden boşanıyor ve ikili 1993 yılında evleniyor.

Burhan Akdağ’ın ise ikinci evliliği. Evliliklerinden Lidya isimli bir kız çocuğu dünyaya gelirken bu evlilik 6 yıl sürdü.


ŞİDDET ARGÜMANI



Argümana bakılırsa Müge Anlı, eşi Burhan Akdağ’ı, kendisine şiddet uyguladığı nedeni öne sürülerek şikayet etmişti.

Ayrılık süreçleri oldukça olaylı geçen çift, 2008 yılında boşandı.


MÜGE ANLI’NIN ESKİ EŞİ BURHAN AKDAĞ’IN KİTABI

Burhan Akdağ ise kızı Lidya’yı nazaranmediği için şikayetçiydi. Hatta bu mevzuyu ‘Koynumdaki Yılan’ isimli kitabında şu sözlerle ele aldı.

“Bir boşanma serüveni. Sancılı, şaşırtan, acılı… İkisi de ünlü. İkisi de gazeteci. İkisi de magazinci. İkisi de başarılı. Burhan Akdağ ve Müge Anlı. Tutkulu bir aşkla başlayan bağ evlilikle sonuçlanıyor, bir çocukla taçlanmışken birden memnun son yok oluyor. Bahara yakın günlerde tam kocakarı soğukları vakti yerle bir oluyor hayat. Acılı bir serüven başlıyor. Mahkeme koridorları, karakollar, kelepçeler, hatta ertelenen mahpus cezaları… Gerisi gerisine gelen suçlamalar ve gözyaşı… Kızını görmek isteyen bir babanın birtakım bazı öfkeli, kimi birtakım hüzünlü direnişidir.”
 
Üst