Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Müzikler Bizi Söyler’in yeni kısım konukları belirli oldu! İşte 16 Nisan Müzikler Bizi Söyler konukları

Beykozlu

New member
Sunuculuğunu Sibel Can, Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici’nin üstlendiği müzik ve cümbüş programı Müzikler Bizi Söyler, her kısmıyla seyircisine keyifli dakikalar yaşatıyor.

16 Nisan 2022 Cumartesi akşamı 45. kısmıyla Kanal D ekranlarında yerini alacak olan Müzikler Bizi Söyler’in yeni kısım konukları, izleyiciler tarafınca araştırılıyor.

Her hafta ünlü isimleri ağırlayan ve seyircisine nostaljik anlar yaşatan programın yeni kısmında kimler gelecek merak ediliyor.

Pekala, izleyiciyi müziğe doyuran Müzikler Bizi Söyler’de bu hafta kimler var? İşte, 16 Nisan 2022 Cumartesi Müzikler Bizi Söyler yeni kısım konukları…

16 Nisan 2022 Cumartesi Müzikler Bizi Söyler konukları

Yapımcılığını Polat Yağcı ve Poll Production’ın üstlendiği, Sibel Can, Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici’yi bir ortaya getiren Müzikler Bizi Söyler, 16 Nisan 2022 Cumartesi akşamı da izleyicilerine keyifli dakikalar yaşatacak.

Her kısım farklı bir sanatkarın müziklerinin mevzu edinildiği programın bu haftaki kısmında, “Uzun Yol Şarkıları” gecesi yaşanacak.

Müzikler Bizi Söyler’in bu haftaki konukları ise Doğuş ve Gülden Karaböcek olacak.
 
Üst