Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Muğla Eczacılar Odası: Bin kişi ile Ankara çıkarmasına hazırız

Leila

Global Mod
Global Mod
Ülke genelinde aksiyon hazırlığında olan eczacıların, 32. Bölge Muğla Eczacı Odası mesken sahipliğinde düzenlenen bilgilendirme toplantısı, miting havasında gerçekleştirildi. Eczacılar Ankara’da aksiyon sonucu aldı.

İlaç yokluğu, eczacıların rutin ödemelerini dahi yapamayıp borç sarmalına girmeleri üzere sıkıntıların her geçen gün daha da büyümesi üzerine ülke genelinde hareket hazırlığında olan eczacıların 32. Bölge Muğla Eczacı Odası konut sahipliğinde düzenlenen bilgilendirme toplantısı, miting havasında gerçekleştirildi.

Kötü hava kurallarına karşın Muğla Ticaret Odası salonunda gerçekleşen görüşmede salon dolup taşarken, hareket süreci hakkında bilgilendirme yapıldı Muğla Eczacı Odası İdare Şurası Lideri Ecz. Kadir Serkan Tekin konuşurken konuşması sık sık alkışlarla bölündü.

“ANKARA’YA BİN KİŞİ İLE İŞTİRAK SAĞLAYACAĞIZ”

32. Bölge Muğla Eczacı Odası Lideri Kadir Serkan Tekin, beraberlik iletisi vererek iştirakin ağır bulunmasına dikkat çekti ve “bu biçimde bir iştirakle biz bu vazifenin üstesinden geliriz” sözlerine yer verdi ve havanın makus bulunmasına karşın salonu dolduran kalabalığa teşekkür etti. Lider Tekin’in konuşması salonda daima coşku yaratırken, “Hep birlikle, daima beraber” sloganı da dikkat çekti. Tekin, hareketlilik sürecinde kademeli olarak yapılmaya başlanan ve bundan daha sonraki süreçte yapılacakları anlattı. Lider Tekin, “Eğer ki Ankara’ya miting yapmaya kadar uzanacak ise bu aksiyonumuz, burada 250 üyemiz var lakin ben Genel Liderime ve sizlere kelam veriyorum. Bin şahısla iştirak sağlayacağız bunun için elimizden geleni yapacağız. Muğla olarak her vakit birliğimizin ve üyelerimizin yanındayız” dedi.

250’Den çok ÜYE KATILDI

Toplantıya Türk Eczacıları Birliği Merkez Heyeti Lideri Ecz. Arman Üney, Türk Eczacıları Birliği Yüksek Haysiyet Divanı Ecz. Burak Söğütlü, Aydın Eczacı Odası Lideri Ecz. Sefa Karaarslan, Aydın Eczacı Odası Saymanı Ecz. Ahmet Tolga Yılmaz ve Muğla Eczacı Odası üyelerinden 250’den çok kişi katıldı.

Aydın Eczacı Odası Lideri Ecz. Sefa Karaarslan da bir konuşma yaparak iştirak yoğunluğu için üyelere teşekkür etti. görüşmede kelam alan Türk Eczacıları Birliği Merkez Heyeti Lideri Ecz. Arman Üney birinci andan bugüne hareketlilik sürecini anlatıp, iştirakteki yoğunluk için teşekkür ederek “Burada şunu görüyorum ki Muğla aksiyona hazır” diye konuştu.

Okumaya devam et...
 
Üst