Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Musk, ‘botlarla’ mücadele etmek için yeni kullanıcılardan X’te paylaşım yapmalarını talep etmeyi test ediyor

Asi Kral

Global Mod
Global Mod
‘Botların’ ve ‘spam’in yayılmasıyla mücadele etmek amacıyla mesaj yayınlamak gibi platformun bazı temel işlevlerini yerine getiren sosyal ağ.


Şirket tarafından duyurulduğu üzere, 17 Ekim’de iki ülkede başlatılan ve mevcut kullanıcıları etkilemeyecek ‘Bot Değil’ adı verilen bu test programı, sosyal ağın spam’ı azaltma çabalarını güçlendirmeyi amaçlıyor. ‘botlar’.

Böylece, platformun web sürümünde içerik yayınlamak, gönderileri ‘beğenmek’, yanıtlamak, diğer hesaplardan gönderileri yeniden yayınlamak ve/veya alıntı yapmak ve ayrıca gönderileri işaretlemek gibi belirli eylemleri gerçekleştirebilmek için döviz kuru üzerinden oluşturulan yeni hesaplar) .

Bu anlamda sosyal ağ, abone olmayı tercih etmeyen yeni kullanıcıların “yalnızca gönderileri okumak, videoları izlemek ve hesapları takip etmek gibi ‘salt okunur’ işlemleri gerçekleştirebilecekleri” konusunda uyarıyor.

Şirket, “Bu yeni programın, platformu manipüle etmeye ve diğer X kullanıcılarının deneyimini kesintiye uğratmaya çalışan botlara ve spam göndericilere karşı savunmayı amaçladığını” vurguladı.

Abonelik ödemesi için telefon numarası ve kartla ilgili bir yayına yanıt olarak.

“Doğru, bedava oku ama yıllık 1 dolar yaz. Gerçek kullanıcıları engellemeden botlarla savaşmanın tek yolu budur. “Bu, botları tamamen durdurmayacak ancak platformu manipüle etmek bin kat daha zor olacak” dedi.
 
Üst