Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Oldenburg’daki DLR sitesi

Hasan

New member
Alman Havacılık ve Uzay Merkezi (DLR), Oldenburg sahasındaki araştırması için ideal koşulları buluyor. Oldenburg, Almanya’da yenilenebilir enerjiler alanındaki araştırmaların beşiği olarak kabul edilir. Carl von Ossietzky Üniversitesi’nin bilimsel kampüsünün hemen yakınında bulunan DLR Ağa Bağlı Enerji Sistemleri Enstitüsü, üniversitenin çeşitli fakültelerinden bilim adamları, şehirdeki diğer enerji araştırma enstitüleri ve bölgesel şirketlerle yakın işbirliği içindedir. Oldenburg enerji araştırmacıları birlikte ENERiO birliğini (“Oldenburg’da Enerji Araştırması”) oluşturur.

Ağa Bağlı Enerji Sistemleri Enstitüsü, Aşağı Saksonya Enerji Araştırma Merkezi’ndeki (EFZN) üniversiteler genelinde güçlerini birleştiren Aşağı Saksonya’daki ortakların yanı sıra çok sayıda başka ulusal ve uluslararası kurumla da aktif olarak işbirliği yapmaktadır. Aynı zamanda enstitü, enerji, ulaşım, sayısallaştırma, uzay yolculuğu, havacılık ve güvenlik gibi DLR öncelikli alanlarına arayüzlerde DLR içindeki sayısız sinerji etkisinden yararlanmaktadır.
 
Üst