Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Onur Buldu Güldür Güldür Show’dan ayrıldı mı? Onur Buldu kimdir ve nereli?

Beykozlu

New member
Show TV’nin sevilen güldürü programı Güldür Güldür Show’da şok bir ayrılık yaşanıyor.Programın en kıymetli isimlerinin başında yer alan Onur Buldu’nun programın yeni döneminde olmayacağı argümanı toplumsal medyada geniş yankı buldu.

Güldür Güldür Show’da oynadığı skeçler ile büyük bir hayran kitlesine ulaşan başarılı oyuncu birfazlaca rolde başarılı bir performans ortaya koydu.


Biroldukca sinema sinemasında de rol alan ünlü oyuncunun Güldür Güldür Show’dan ayrıldığı çabucak hemen netlik kazanmazken büyük bir ihtimalle yeni dönem takımında yer almaması bekleniyor.

Çıkan haberlerin akabinde ünlü oyuncunun hayranları toplumsal medya paylaşımlarının altına Güldür Güldür Show’dan ayrılmaması istikametinde yorumlarında bulundu.


Onur Buldu kimdir?

Onur Buldu 4 Ağustos 1982 yılında İzmir’in Bergama ilçesinde dünyaya geldi.Annesi hemşire babası öğretmen olan Onur Buldu İzmir Menemen’de büyüdü.

Ailesi aslen Tuncelili olan ünlü oyuncu Dokuz Eylül Üniversitesi Tiyatro Kısmı’nda eğitim almıştır.İzmir’de yaşadığı devirde bir süre İzmir Devlet Tiyatrosu’nda bakılırsav alan Onur Buldu ondan sonrasında İstanbul’a yerleşti.

İstanbul’a yerleşen ünlü oyuncu ondan sonrasında birfazlaca sinema, dizi ve farklı programlarda rol aldı..
 
Üst