Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Payitaht Abdülhamid jübile oldu! Hasret Conker’in yeni mesleği artık…

Beykozlu

New member
Karagül, Canan, Aşk ve Ceza, Bahar Kolları, Çapkın, Kınalı Kar, Aynalı Tahir üzere pek fazlaca projede yer alan Hasret Conker, hem oyunculuğu tıpkı vakitte hoşluğu ile dikkat çekti.

Son olarak TRT1’de Payitaht Abdülhamid dizisinde Bidar Sultan karakterine hayat vermiş olan Hasret Conker, bir müddetdir rastgele projede rol alamaması niçiniyle merak konusu oldu.

Oyunculuğa reklam sinemaları ile başlayan Conker, 2017-2020 yılları içinde takımında yer aldığı Payitaht Abdülhamid’in akabinde ekranlardan uzak.

48 yaşındaki başarılı oyuncunun setlere orta vermesinin sebebi ortaya çıktı.

Oyunculuktan farklı bir kesime yönelen Hasret Conker, yeni mesleği ile şaşırttı.

Mimarlık okuyor

Köşe müellifi Ali Eyüboğlu, Hasret Conker’in bir daha üniversiteye başladığını deklare etti.

Ekranlara niye orta verdiğini açıklayan Conker, uzun vakittir hayalini kurduğu bir mesleğe yöneldiğini tabir etti.

Conker, “Önce Karagül, akabinde Payitaht Abdülhamid üzere senelerca süren uzun soluklu dizilerle ekranda olunca, biraz yüzümü dinlendirmek istedim. O yüzden Payitaht Abdülhamid’de işim bitince bir dinlenme müddeti verdim kendime. Oyunculuk manasında dinlenirken boş durmak istemedim. İç mimarlık okumak istiyordum. Üniversite imtihanlarına girip, Bilgi Üniversitesi Mimari Onarım kısmını kazandım. Girdiğim kısım iki yıllık. Birinci yılım bulunmasına karşın, sıradan ağır geçiyor.” dedi.
 
Üst