Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Pera Palas’ta Gece Yarısı 2. dönem var mı, ne vakit? Merakla bekleniyor!

Beykozlu

New member
Charles King’in ”Midnight at the Pera Palas” isimli yapıtından uyarlanan Netflix Türkiye özgün imali ”Pera Palas’ta Gece Yarısı” isimli dizisi, 3 Mart prestijiyle görücüye çıktı.

Senaryosunu Elif Usman’ın kaleme aldığı, yapımcılığını Ömer Özgüner’in üstlendiği, direktör koltuğunda ise Emre Şahin’in oturduğu Pera Palas’ta Gece Yarısı dizisi, birinci dönemiyle fazlaca konuşuldu.

Başrollerinde Hazal Kaya, Selahattin Paşalı, Engin Hepileri ve Tansu Biçer üzere isimlerin yer aldığı Pera Palas’ta Gece Yarısı dizisi, zamanda seyahat öyküsü ve oyuncularıyla da izleyicilerden tam not almayı başardı.

Dizinin 8 kısım olarak yayınlanan birinci dönemi yüz binlerce seyirci tarafınca izlenirken 2. döneme dair araştırmalar sürat kazandı.

Mustafa Kemal Atatürk’e yönelik düzenlenen bir siyasi komployu bahis edinen ruhsal drama cinsindeki dizinin 2. dönemi olacak mı büyük bir merak konusu…

Peki Pera Palas’ta Gece Yarısı 2. dönem var mı, ne vakit yayınlanacak? İşte yeni dönem yayın tarihi

PERA PALAS’TA GECE YARISI 2. DÖNEM VAR MI, NE VAKİT?

Pera Palas’ta Gece Yarısı dizisinin 8 kısımdan oluşan birinci dönemi, 3 Mart 2022 tarihinde Netflix’te izleyicilerle buluştu.

çabucak hemen yayınlanalı beş gün bulunmasına karşın listede birinci sıraya yerleşen Pera Palas’ta Gece Yarısı, bir müddetdir beklenen üretimlerden bir tanesiydi.

8 kısımlık birinci dönemin akabinde dizinin yeni dönemiyle ilgili Netflix’ten yahut yapımcılardan rastgele bir resmi açıklama gelmedi.

Dizinin Halit’i Selahattin Paşalı ise İbrahim Selim’in programında Hazal Kaya ile ilgili bir iki sene daha görüşeceklerini söyleyerek ikinci dönem için yeşil ışık yaktı.


PERA PALAS’TA GECE YARISI KONUSU

Pera Palas’ta Gece Yarısı, İstanbul’un Beyoğlu ilçesinde bulunan Pera Palas Oteli hakkında yazı yazmakla gorevlendirilen gazeteci Esra’yı mevzu alıyor. Esra’ya ise Hazal Kaya hayat veriyor

Sekiz kısımdan oluşan dizide; Esra, kazara tarihi odalardan birinin 1919 yılına açılan bir kapı olduğunu keşfetmesi üzerine geçmişe gidiyor.

Esra, oteli incelediği sırada odalardan birinin 1919 yılına açılan bir kapı olduğu fark eder. Bu kapıdan Osmanlı’nın son periyodu olan 1919 İstanbul’una seyahat yapar ve kendini, Mustafa Kemal Atatürk’e düzenlenen siyasi bir komplonun ortasında bulur.

Esra İstanbul’un çılgın kulüplerinden birinin gizemli sahibi Halit ile tanıştığında 1919 İstanbul’unun bilinenden fazlaca farklı olduğunu görür.
 
Üst