Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Pınar Deniz soyunma odasından paylaştı, ortalık yıkıldı! ‘Kusursuz cildine kan değmiş ya..’

Beykozlu

New member
Arap kökenli bir ailenin çocuğu olarak 4 Kasım 1993 yılında Adana’da dünyaya gelen Pınar Deniz, İstanbul Üniversitesi Halkla Alakalar ve Reklamcılık Kısmı’ndan mezun oldu.

Birinci oyunculuk tecrübesini 2014 yılında yayımlanan Sil Baştan isimli dizide yaşayan Deniz, Murat Dalkılıç’ın Yani isimli müziğinin klibinde de yer aldı.

2016-2018 yılları içinde yayımlanan Vatanım Sensin dizisinde tanınmaya başlayan Pınar Deniz, 2018 yılında Bir Mecnun Rüzgar dizisinde ise başrolü kaptı.

O devir dizide birlikte yer aldığı Berk Cankat’la aşk yaşayan fakat sonrasındasında ayrılan oyuncu, Netflix’te yayınlanan Aşk 101 yardımıyla ününe ün kattı.

Şimdilerde Kaan Urgancıoğlu ile birlikte Kanal D ekranlarında yayınlanan Yargı’da yer alan Pınar Deniz, Ceylin’e hayat veriyor.

Hırslı ve bir o kadar tutkulu avukat olan Ceylin’e hayat veren Pınar Deniz, hoşluğu ve oyunculuğu yardımıyla meslek basamaklarını süratle çıkmaya devam ediyor.

Ceylin yardımıyla yeni bir soluk yakalayan ünlü ismin toplumsal medyadan son paylaştığı kare, her insanın ilgisini çekti.

Soyunma odasından en doğal halini yayınladı

Toplumsal medyada 2 milyondan fazla takipçisi bulunan Pınar Deniz, spor daha sonrası çektiği bir karesini yayınladı.

Pınar Deniz’in kollarındaki kan izleri ise dikkat çekti. Deniz, paylaşımına “Kan, ter , gözyaşı dedikleri bu mudur hocam?” notunu ekledi.

En doğal halini yayınlayan ve hoşluğu ile övgü alan Deniz’in kusursuz fiziğini spora borçlu olduğu görüldü.


Kendisine düzgün baktığı bilinen, doğayı ve sporu seven Deniz, bu anları toplumsal medya hesabından yayınlıyor.

Medyayı faal kullanan ve kendisine dair özel kareleri yayınlamaktan çekinmeyen Pınar Deniz, gün geçtikçe takipçi sayısını artırıyor.
 
Üst