Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Pulsar’ın çocuk yıldızı Çağlar’ı goren tanıyamıyor! Dizide 8 yaşındaydı, artık 22…

Beykozlu

New member
Birinci kısmı 10 Haziran 2008 tarihinde yayınlanan “Pulsar” dizisi, hayvan sevgisi ve dostluk kavramlarını izleyicilere işlemişti.

Yapımcılığını Ayşe Şule Bilgiç, direktörlüğünü Serkan İpekören, Kartal Çidamlı ve Mustafa Yaşar’ın üstlendiği dizi 30 Eylül 2008 tarihinde yayınlanan 17. kısmıyla final yaparak bitmiş oldu.

Başrollerini Pulsar Von Juliet, Buket Dereoğlu, Kayra Şenocak ve Ecem Uzun’un paylaştığı dizi, bu biçimdelar çabucak hemen 8 yaşında olan Ayberk Koçar ile hatırlanıyor.

2004 yılında yayınlanan “Aliye” dizisinde Arda karakterini ile oyunculuğa adım adan Koçar, sonrasındasında “Pulsar” dizisinde Çağlar karakterine hayat verdi.

Pulsar’ın yıldızı delikanlı oldu

Sevilen dizideki sempatik halleriyle dikkat çeken Ayberk Koçar, şimdilerde 22 yaşında bir delikanlı.

Eğitimine yük veren oyuncu, “Son Osmanlı Yandım Ali”, “Benim Hala Umudum Var” üzere üretimlerde da rol aldıktan daha sonra ekranlardan uzaklaştı.

Toplumsal medyayı faal kullanmayan Koçar’ın son hali merak ediliyordu.

Yeliz Cebioğlu ile aşk yaşayan Ayberk Koçar sevgilisiyle fotoğraflarını ‘yaşamımın aşkı’ notuyla Instagram’dan paylaştı.

İşte Pulsar’ın Çağlar’ı Ayberk Koçar’ın son hali…
 
Üst