Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Rasim Ozan Kütahyalı, Fatih Altaylı’nın sataşmasına yanıt verdi

Beykozlu

New member
Gazeteci Fatih Altaylı, geçtiğimiz günlerde CHP Genel Lideri Kemal Kılıçdaroğlu canlı yayında konuk etti.

Fatih Altaylı, Kemal Kılıçdaroğlu’na; Rasim Ozan Kütahyalı’nın Adem Metan’a verdiği röportajda kullandığı tabirleri sordu.

FATİH ALTAYLI İSİM VERMEDEN RASİM OZAN’A SATAŞTI

“Birkaç günden beri, hükümet ismine konuştuğunu sav eden, kimi gazeteciler… Gazeteci demek tahminen gerçek değil fakat… Birileri diyeyim.. Diyorlar ki; seçimden daha sonra taraflardan biri Silivri’ye gidecek, seçim atmosferi fazlaca gergin olacak.. Siz nasıl bir seçim atmosferi bekliyorsunuz” diyen Fatih Altaylı’ya Kemal Kılıçdaroğlu, “Fatih Beyefendi, bizim ülkede demokrasi yokki. Hangi demokrasiden kelam edeceğiz. Beşerler çıkıp bir bildiri okuyacaklar öbür bir şey değil.. Baskı, cop.. Her şey var. Nasıl yapacak bu beşerler. Ülkede demokrasi olsa, esasen bir sorun olmaz ki. Ülkede anayasa da askıda. Yok o denli bir anayasa falan..” formunda karşılık verdi.


RASİM OZAN 4 TWEET’LE YANIT VERDİ

Rasim Ozan Kütahyalı, Fatih Altaylı’nın bu kelamlarına Twitter hesabından bu diyalogların yer aldığı görüntüyü paylaşarak cevap verdi.

Rasim Ozan Kütahyalı, şunları söylemiş oldu:

“Fatih Altaylı’nın epey izlenen Kılıçdaroğlu programında bu kısmı bana da bir dostum attı. Altaylı burada benim Adem Metan söyleşimde söylemiş olduklerimden alıntı yapıyor ve soruyor. Kemal Beyefendi ise fazlaca çelişkili konuşuyor. Görüntüyü izleyin, yoruma devam edeceğim.


“HEM DİKTA REJİMİ VAR DİYORSUN tıpkı vakitte DEMOKRATİK YOLLA DİKTATÖRLÜK YIKILACAK!”

Sevgili Kemal Beyefendi, hem bu ülkede demokrasi yok, hukuk yok, dikta rejimi var, diyorsun; tıpkı vakitte demokratik yolla diktatörlük yıkılacak! Kaygı iklimi yaratmayalım, diyorsun. Hangi diktatörlük sandık ile gitmiş? Bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu sevgili Kemal Beyefendi?

“FATİH ALTAYLI BU ÇELİŞKİYE KARŞI SORMAN GEREKMEZ MİYDİ..”

Fatih Altaylı, hayli izlenen bomba bir yayın yaptın, bravo da senin de bu biçimde bir çelişkiye karşı sual sorman gerekmez miydi? Şayet Türkiye’de dikta rejimi var ise sandıkla diktatörlük rejimi nasıl yıkılır Kemal Beyefendi? Tarihte demokratik yolla yıkılmış tek bir diktatörlük yok. Var mı?

BEN GERÇEKLERİ SÖYLÜYORUM, MERAL AKŞENER DE ONAYLIYOR

Fatih Altaylı bu görüntüde bana laf attığın, o 1 saatlik Adem Metan söyleşisinde ben gerçekleri söylüyorum. Tek ben değil, muhalif DP Genel Lideri Gültekin Uysal da “Türkiye dörtnala bir felakete gidiyor” diyor. Meral Akşener de Uysal’ı onaylıyor ortak basın toplantılarında.”
 
Üst