Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Recep İvedik 7 ne vakit, hangi platformda yayınlanacak? ‘Kral geliyor’

Beykozlu

New member
Komedyen Şahan Gökbakar’ın hem senaryosunu yazdığı tıpkı vakitte oynadığı “Recep İvedik”, 7.kez vizyonda olacak.

2008 yılında vizyona giriş yapan “Recep İvedik”, büyük gişe başarılarıyla devam eden serinin son sineması “Recep İvedik 6”, 2019 yılının sonbaharında vizyona girmişti.

İzleyiciler, Recep İvedik’in devamı gelecek mi merak ederken Şahan Gökbakar, setten paylaşımı ile muştuyu duyurmuştu.

Şahan Gökbakar, Öznur Serçeler ve Nurullah Çelebi’nin yer aldığı Recep İvedik 7 hakkındaki ayrıntılar netleşti.

Çekimleri Ayvalık’ta tamamlanın sinemanın yayın tarihi ve kanalı belirtildi.

Recep İvedk 7 ne vakit, hangi kanalda?

Recep İvedik serisinin yeni sineması 9 Aralık tarihinde Disney Plus isimli dijital yayın platformu üzerinden yayımlanacak.

Sosyal medya hesabından sinema afişini paylaşan Gökbakar, yayınladığı kareye “İşte beklenen gün… Kral geliyor. Ormanlar nasıl savunulurmuş herkes bakılırsacek” notunu düştü.


Recep İvedik 7 konusu

serinin yeni sinemasında, kent hayatı ve ekonomik şartlardan bunalan Recep İvedik, en yakın arkadaşı Nurullah’ı da yanına alarak babaannesinden kendisine miras kalan köy konutuna gitmeye karar veriyor.

Köy hayatının tadını çıkaracağı sırada, köye ve civar ormanlara ziyan verecek büyük bir projenin varlığından haberdar olan Recep İvedik, köylülerle el ele vererek, bu projeye karşı heyecanlı ve komik bir maceraya atılıyor.
 
Üst