Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Reyting sonuçları 23 Nisan 2022 Cumartesi: Reyting birincisi hangi dizi oldu?

Beykozlu

New member
Dün akşam yayınlanan dizi, sinema, müsabaka ve haber programlarının reyting sonuçları izleyiciler tarafınca merak ediliyor.

23 Nisan Cumartesi akşamı ATV’de Kardeşlerim, Kanal D’de Müzikler Bizi Söyler, Star TV’de Kurye, Show TV’de Güldür Güldür Show, Fox TV’de Mahkum, TRT 1’de Gönül Dağı ve Tv8’de Survivor All Star üretimleri yayınlandı.

Günlük olarak yayınlanan dizi, sinema, müsabaka ve haber programlarının izlenme oranları, AB ve 20+ABC1 olarak ölçülen reyting neticelerina göre sıralanıyor.

Peki 23 Nisan 2022 Cumartesi reyting sıralamasına nazaran en hayli ne izlendi? Hangi dizi, sinema ve yarış programları birbiriyle kapıştı? İşte 23 Nisan 2022 Cumartesi reyting neticeleri…

Dünün reytingleri

23 Nisan 2022 Cumartesi günü yayınlanan dizi ve haberlerin reyting sonuçları muhakkak oldu. Total izleyici kümesinde birinciliği Gönül Dağı, ikinciliği Kardeşlerim, üçüncülüğü Survivor All Star ön izleme aldı.

AB Kümesinde ise birinci sırada Gönül Dağı, ikinci sırada Survivor All Star, üçüncü sırada Gönül Dağı (ÖZET) yer aldı.

20+ABC 1 Kümesinde ise birinci sırada Gönül Dağı, ikinci sırada Survivor All Star, üçüncü sırada Kardeşlerim yer aldı.
 
Üst