Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Sadakatsiz 57. kısım fragmanı: Derin, Volkan’ın kalbine makas sapladı!

Beykozlu

New member
Direktörlüğünü Neslihan Yeşilyurt’un üstlendiği, senaryosunu Arzu Daştan Memnun, Mustafa Memnun, Gamze Arslan ve Nuriye Bilici’nin kaleme aldığı Kanal D’nin fenomen dizisi Sadakatsiz, heyecan dolu kısımlarıyla ekrana gelmeye devam ediyor.

BBC’nin BAFTA Ödüllü Hekim Foster dizisinden uyarlanan, başrollerinde Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen’in yer aldığı Sadakatsiz dizisi, çarşamba akşamlarına damgasını vuruyor.

Adım adım finale hakikat giden Med İmal imzalı Sadakatsiz dizisi, 20 Nisan Çarşamba akşamı 57. kısmıyla ekranlara gelmeye hazırlanıyor.

Dizinin merakla beklenen 57. yeni kısım fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Volkan’ın Asya’yla öpüştüğünü öğrenen Derin, Volkan’a makasla saldırdığı görüldü.

İzleyiciler ise bu sahnenin Derin’in hayali olabileceğini belirtti. Pekala Derin, Volkan’ı öldürecek mi? Caner Cindoruk diziden ayrılacak mı? İşte Sadakatsiz 57. kısım fragmanı ve son kısım özeti…


Sadakatsiz 56. kısım özeti

Sadakatsiz dizisinin 13 Nisan Çarşamba akşamı yayınlanan 56. yeni kısmında Ali’nin kelamları yeni bir sorunun başlangıcı oluyor.

Asya ve Volkan’ın yakınlaşmasının tesirleri büyürken, geçmişten gelen bir tanıdık Derya’yı derinden tesirler.

Gönül, Volkan’ın yaptığı harcamaları denetim altına almak için tedbir alırken, Derin Volkan’ı elinde tutmak için ne gerekiyorsa yapmaya hazırdır.

Ali için ise hem meskende tıpkı vakitte okulda işler istediği üzere gitmemektedir. Asya’nın yaşamak zorunda kaldığı hangi yüzleşme onu köşeye sıkıştıracaktır?
 
Üst