Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Sánchez, Suudilerin Telefónica’ya saldırısının ardından savunma ve ulusal güvenliğin “güvende” olacağını garanti ediyor

Asi Kral

Global Mod
Global Mod
15 Eylül 2023 Cuma, 12:14

| 12:42’de güncellendi.


Yorum








olman gerekiyor kayıtlı Bu işlevselliğe erişmek için.


Giriş yapmak











  • Bağlantıyı kopyala






  • Naber






  • Facebook






  • heyecan






  • LinkedIn






  • Telgraf

Hükümet Başkanı Pedro Sánchez’in, geçen hafta kendisini etkileyen covid’i atlattıktan sonra ilk kez kamuoyu önüne çıkması, İspanya’nın ” Operatör sermayesinin %9,9’unun STC tarafından satın alınması için gerekli kontrolleri uygulayacak mekanizmalara sahiptir, böylece “ulusal savunma ve güvenlik her zaman güvendedir.”


Sánchez’in İspanya Birliği Başkanlığı etkinliğinde CEOE önünde yaptığı konuşma, Hükümet Başkanının “operasyonu analiz ettiğimizi” ve “herhangi bir yabancı yatırımın stratejik şirketlerdeki aşırı sınırları aşmayacağını” öngörmesine hizmet etti. Telefon olarak. Moncloa’nın operasyonu koşullandırması gereken yol, Telefónica’nın savunma konusundaki çıkarlarını farklı anlaşmalar yoluyla göstermektir. ‘Antiopas’ kalkanı – Hükümetin bu özelliklerin satın alınmasını felç etmesine olanak tanıyan yasa – Yöneticinin bu özelliklerin satın alınmasını felç etmesine olanak tanır – savunma anlaşmaları yapılması durumunda sermayenin %5’ini aşan bir satın almayı Yöneticinin durdurmasına olanak tanır dahil olmuş.

Sánchez, bu düzenlemenin “Avrupa’nın en katı düzenlemelerinden biri” olduğunu savundu. “Pandemi sırasında ve ayrıca bu yaz AB yönergeleriyle uyumlu ve tutarlı bir şekilde kontrol mekanizmalarını güçlendiren daha fazla araç sağlayarak reform yaptık” dedi. Gerçek şu ki, genel seçimlerden kısa bir süre önce onaylanan bu son dakika değişikliği, yabancı şirketin niyeti olmadığı sürece, STC’nin Telefónica’nın %9,9’u gibi satın alımlar için Yöneticiden izin gerektirmemesinin kapısını açtı. sermayesini satın alacağı firmanın yönetim kurulunda yer alması. 23-J öncesindeki kararnamede, eğer alıcının iradesi buysa, “söz konusu bildirime, oy haklarını üçüncü şahıslara kullanmayacağını, kullanmayacağını veya devretmeyeceğini bir kamu senetinde güvenilir bir şekilde taahhüt eden bir belgenin eklenmesi gerektiği, veya borsada işlem gören şirketin herhangi bir idari organının parçası olmayın.

Her halükarda Sánchez, “büyük yatırımcıların şirketlerimize gösterdiği ilgiden” dolayı da kendisini tebrik etti çünkü ona göre, “ekonomimize kaynak enjeksiyonu nedeniyle bu her zaman iyi bir haber.”






Yorum





Hata bildir
 
Üst