Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Sefer’in hayallerini yıkmıştı! Gönül Dağı’nın makus kalpli Fikret’i Ruhi Sarı’nın yeni dizisi…

Beykozlu

New member
TRT 1 ekranlarına geldiği birinci günden beri sevilen dizi Gönül Dağı, cumartesi akşamları reytingleri kırmaya devam ediyor.

Köprü Sinema imzalı, “Bozkırın kalemi” Mustafa Çiftçi’nin kaleminden çıkan Yahya Samancı direktörlüğündeki dizi Anadolu masalını ekranlara taşıyor.

Başrollerinde Berk Atan, Gülsim Ali, Nazlı Pınar Kaya, Cihat Süvarioğlu, Hazal Çağlar, Ferdi Sancar, Ecem Özkaya ve Semih Ertürk’ün yer aldığı dizi, Anadolu’dan öyküler taşıyor.

Dizideki tüm oyuncular başarılarıyla dikkat çekerken, Ruhi Sarı da beğenilen isimler içindeydı.

Sarı’nın canlandırdığı Fikret, dizinin bir manada berbatlığa en meyilli karakteri olarak dikkatleri çekmişti.

Ruhi Sarı, Gönül Dağı dizisinde kısa müddette izleyicilerin en sevmediği karakter olmayı başarmıştı. Diziden ayrılmaksı, Sefer ve Zahire’nin sevenlerini çok rahatlatmıştı.

RUHİ SARI “KİRACI” İLE DÖNÜYOR

Gönül Dağı macerası bittikten daha sonra Netflix üretimi Kulüp dizisinde yer alan başarılı oyuncu setlere bir daha geri dönüyor.

Ruhi Sarı hayli yakında yeni dizi Kiracı için sete çıkacak.

Dizide Dilan Çiçek Deniz, Serkay Tütüncü ve Ruhi Sarı’nın yanı sıra usta oyuncu Bennu Yıldırımlar, Melisa Döngel, Hasret Tokaslan, Rüçhan Çalışkur, Beyti Engin, Umut Kurt, Deniz Cengiz, İncinur Daşdemir üzere kıymetli isimler de yer alıyor.

MF Üretim imzalı, yönetmenliğini Yusuf Pirhasan’ın yaptığı, Nermin Yıldırım’ın senaryosunu kaleme aldığı dizi, bir apartmanda yaşayan insanların kıssasını anlatacak
 
Üst