Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Serel Yereli’nin kış üslubu olay oldu! Instagram alev aldı: “Yanıyor buralar”

Beykozlu

New member
19 Nisan 1995 yılında İzmir Göztepe’de dünyaya gelen Serel Yereli, Grease, Mamma Mia, Bruleskue müzikallerinde başrol oynadı.

İstanbul Yeditepe Üniversitesi tiyatro Kısmı’ndan mezun olan Yereli, 2016 yılında yayınlanan Bir Bodrum Masalı’nda tanındı.

Dizide hayat verdiği Alara karakteriyle dikkatleri üzerine çeken Serel Yereli, ani bir kararla İngiltere’ye yerleşti. Londra’da müzik alanında eğitim nazarann Yereli, oyunculuğu bıraktığını deklare etti.

Kendisini Nişantaşı’nda görüntüleyen basın mensuplarına açıklama yapan Serel, “Artık beni çekmenize gerek yok. Oyunculuğu bıraktım.” dedi.

Daha evvel toplumsal medya hesabı Instagram’dan paylaştığı gözü pek fotoğraflarıyla biroldukca kere gündeme gelen Yereli, Londra’da yürekli pozlarına yenilerini eklemeye başladı.

İngilizce, Fransızca, İtalyanca ve İspanyolca olmak üzere tam 4 lisan Yereli, son paylaştığı karelerle bir daha dikkatleri üzerine çekti.

Serel Yereli kışı unuttu

Zaman vakit ülkeye ailesini görmek için gelen Yereli şu sıralar İngiltere’de Noel’in tadını çıkarıyor. Sık sık cesaretli kareler yayınlayan Yereli, mayosuyla çektiği fotoğrafları Instagram’a yükledi.

Ayna karşısına poz veren hoş oyuncunun kusursuz fiziği dikkatlerden kaçmazken, kış vakti mayo ile dolaşması da ilgi çekti.

Genç ismin hayranları fotoğrafların altına, “Yandı buralar” yorumlarını ekledi.
 
Üst