Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Seversin sete çıktı, birinci kareler geldi! İlayda Alişan ve Burak Yörük’ün ahengi mest etti

Beykozlu

New member
Yönetmen koltuğunda Serdar Gözelekli’nin oturduğu, senaryosunu Barış Erdoğan ve İlker Arslan’ın kaleme aldığı Kanal D’nin yeni dizisi Seversin, izleyiciler tarafınca sabırsızlıkla bekleniyor.

Başrollerinde genç neslin yetenekli oyuncularından İlayda Alişan ve Burak Yörük’ün yer aldığı Seversin dizisinin hazırlıkları tüm süratiyle devam ediyor.

Yapımcılığını Kanal D İç Yapımlar’ın üstlendiği ve yaz döneminde izleyici karşısına çıkacak olan Seversin dizisinin oyuncuları, geçtiğimiz günlerde okuma provasında bir ortaya gelmişti.

İlayda Alişan’ın Asya, Burak Yörük’ün ise oyuncu Tolga Tuna karakteriyle izleyici karşısına çıkacağı dizinin çekimleri başladı.

Setten kareler geldi

Eğlenceli kıssası ve güçlü oyuncu grubuyla isminden kelam ettiren Seversin dizisinin setinden birinci kareler geldi.

Kanal D’nin resmi sitesi üzerinden paylaşılan fotoğraflarda, İlayda Alişan ve Burak Yörük’ün ahengi pek beğenildi.

İlayda Alişan, geçen dönem yayınlanan Masumiyet dizisiyle çıkış yaparken Burak Yörük, Baraj dizisindeki muvaffakiyetinin akabinde Aşk Mantık İntikam dizisiyle hayranlarının karşısına çıkmıştı.


Konusu ve oyuncu kadrosu

Seversin dizisi, genç kızların romantik prensi, oyuncu Tolga Tuna ile hoşlar hoşu Asya’nın aşk kıssasını ekrana getirecek.

Dizi setlerinin perde ardını anlatmasıyla da dikkat çekecek olan dizinin takımında yer alan isimler ise şöyleki:

Nergis Kumbasar, Zeynep Kankonde, Ozan Dağgez, Ergül Miray Şahin, Birincinin Tüfekçi, Ceren Topçu, Hazal Benli, Atakan Yılmaz, Yiğit Dikmen, Elif Çapkın, Nihayet Şahin, Halil İbrahim Kurum, Yağmur Gurur ve Ceren Taşçı.





ü
 
Üst