Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Seyhan Soylu’nun silikonu patladı, Al Sana Haber’e veda etti! Yerine bakın kim geldi

Beykozlu

New member
”Sisi” lakaplı Seyhan Soylu’nun sunumuyla Flash TV ekranlarında yayınlanan Al Sana Haber programı, kanal idaresiyle yaşanan problemlerin akabinde YouTube üzerinden yayınlanmaya başladı.

Hafta içi her gün canlı olarak yayınlanan Al Sana Haber programında kıymetli bir değişiklik yaşandı.

Yorumcu koltuğunda Yeliz Yeşilmen, Erol Köse, Nihat Doğan, Dr. İsmail Bay, Ebru Polat, Adrian Öztürk, Nurettin Soydan, Nurcan Sabur, Başak Çokan, Hasret Uçar ve Bahar Candan’ın oturduğu programa sürpriz bir isim daha katıldı.

GÖKAY KALAYCIOĞLU MODERATÖRLÜK YAPACAK

Hafta sonu Uçankuş TV’de yayınlanan magazin programlarıyla isminden kelam ettiren sunucu Gökay Kalaycıoğlu, Al Sana Haber programının takımına dahil oldu.

Kalaycıoğlu, Seyhan Soylu’nun yaşadığı sıhhat problemleri niçiniyle programa bir ay orta vermesinden dolayı moderatörlük yapacak.

Soylu’nun programa dönmesinin akabinde Kalaycıoğlu, Al Sana Haber mesleğine yorumcu olarak devam edecek.


SİLİKONU PATLADI, GÖREVİNİ DEVRETTİ

Seyhan Soylu, 7 ay evvel köpeği Pulim’in dışkısına basarak düşmüş ve kalbinin üzerindeki kaburgası kırılmıştı.

Kırılan kaburga, Soylu’nun sol göğsündeki silikonunun patlamasına niye oldu. 7 evvel olması gereken ameliyatı erteleyen Soylu, dünkü canlı yayında vazifesini Gökay Kalaycıoğlu’na devrederek programa orta verdi.

“HAKKINIZI HELAL EDİN”

Dün canlı yayın başladıktan daha sonra Gökay Kalaycıoğlu ile beraber stüdyoya gelen Seyhan Soylu, masada bulunan Nurcan Sabur, Pınar Eliçe, Başak Çokan, Tayyar Işıksaçan ve Nihat Doğan ve izleyicilerin huzurunda mutabakat imzaladı.

Önemli bir operasyon geçireceği için sevenlerinden helallik isteyen Soylu, ”Kırık kaburgam silikonumu patlattı. Hem kaburgamı birebir vakitte silikonları yenilemem gerek. Patlak lastikle yola devam edilmez. Olur ya ağır bir ameliyat olacağım. Masadan kalkamazsam bana ömrünüzden ayırdığınız vakit için hem basın mensuplarına, birebir vakitte izleyicilerim hakkını helal etsin. bir süreliğine Alsana Haber’de yokum.” dedi.


”AMELİYAT 7 SAAT SÜRECEK”

Bugün stüdyoda tüm yorumcularla tek tek vedalaşan Soylu, ”Tuğba Ekinci, Bahar Candan, Yeliz Yeşilmen, Hülya Uğur, Hakan Solaker, Ebru Polat, İsmail Bay, Sevim Alan, Adrian Öztürk ve tüm teknik takımımız hakkınızı helal edin. Gidip de dönmemek var. Ameliyat 7 saat sürecek.” tabirlerini kullandı.

“YERİME GÖKAY KALAYCIOĞLU BAKACAK”

Kelamlarına devam eden Soylu, ”Sağlık problemlerim niçiniyle Nisan ayı boyunca yerime Gökay Kalaycıoğlu moderatörlük yapacak.daha sonrasında da haftada bir gün programda yorumculuk yapmaya devam edecek ve yeni başlayacağım öteki bir projeyi de yönetecek. Dediğim üzere masada hepiniz birbirinden bedelli ve işinde ehil olan isimlersiniz. Kimseye yöneticilik yapmak haddimiz değil bizler yalnızca renk katıyoruz. Hepiniz onur verdiniz, gurur verdiniz. Tüm sevenlerim hakkını helal etsin.” sözlerini kullandı.
 
Üst