Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Sezen Aksu’nun gelini Alina Boz’dan dekolteli paylaşım! ‘Buralar alev aldı, yandı yandı’

Beykozlu

New member
14 Haziran 1998’de Rusya’nın başşehri Moskova yakınlarında kırsal bir kasabada dünyaya gelen Alina Boz, Özel Gökjet Havacılık Lisesi Kabin Hizmetleri Kısmı’ndan mezun oldu.

Barış Manço Kültür Merkezi’nde 7 yıla yakın oyunculuk yapan Alina Boz, kariyerine 2013 yılında Gözü pek Hemşire dizisinde başladı.

2016 yılında Kaçma Birader sinemasında yer alan oyuncu akabinde 2017 yılında ise Sevda’nın Bahçesi dizisinde Defne karakterine hayat verdi.

Meslek basamaklarını bu senelerda süratle çıkmaya başlayan Alina Boz, Paramparça dizisinde hayat verdiği Hazal rolü ile tanındı.

Kısa müddet içerisinde her insanın tanıdığı bir isim olan Boz, Vatanım Sensin dizisinde bunu ikiye katladı.

TRT ekranlarında yayınlanan Elimi Bırakma dizisinde Alp Navruz ile başrolü paylaşan oyuncu, Aşk 101 yardımıyla hayran kitlesini katladı.

Netflix ekranlarında yayınlanan ve Pınar Deniz’in başrolünde olduğu projede Eda’ya hayat veren Boz, uzun bir müddetdir ise Mithat Can Özer’le bir arada.

Hem aşk tıpkı vakitte iş hayatında memnunluğu bulan Alina Boz, kısa vakit evvel imajını değiştirdi ve saçlarını kısacık kestirdi.

Alina Boz’un hoşluğu

Kısacık kestirdiği saçları ile farklı bir havaya bürünen Boz’dan yeni bir paylaşım geldi. Sık sık yaptığı paylaşımlarla isminden kelam ettiren Alina Boz, derin dekolteli karesini hayranlarının beğenisine sundu.

Alina Boz’un dekolteli paylaşımına, “Güneş üzere doğdun günüme” şeklinde yorumlar geldi.

Bugüne kadar sayısız projede yer alan ve sayısız mükafatın sahibi olan Boz, Instagram üzerinden geniş bir hayran kitlesine sahip..
 
Üst