Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Sıcak Baş dizisi nerede çekildi? Dizi uyarlama mı? Sıcak Baş çekim mekanları!

Beykozlu

New member
Tims&B Productions imzalı, birinci kısmı 2 Aralık 2022 tarihinde yayımlanan Netflix’in tanınan dizisi Sıcak Baş, birinci dönemini tamamladı. İkinci dönemi ise merakla bekleniyor.

Dizinin direktörlüğünü Mert Baykal ve Umur Turagay üstleniyor. Senaryosunu ise Mert Baykal, Müjgan Ferhan Şensoy, Zafer Külünk ve Gökhan Şeker’in kaleme alıyor.

Başrollerinde Osman Sonant, Hazal Subaşı ve Şevket Çoruh üzere başarılı isimlerin yer aldığı distopik ve macera tipindeki Türk orjinal dizi Sıcak Baş, izleyiciler tarafınca büyük ilgi gördü.

Dizinin konusu

İletişim yoluyla yayılan bir salgının pençesindeki distopik bir dünyada, hastalığa bağışıklık kazanmış olan lisan bilimci Murat Siyavuş acımasız bir kurumun amacı haline gelir.

Herkesten gizlediği bu durumun fark edildiğini ve arandığını öğrenen Murat, saklandığı kurtarılmış bölgeden kaçmak ve yangınlar ortasındaki İstanbul’un gizemli dehlizlerinde hastalığın ona mirası olan sıcak başının sırrının peşine düşmek zorunda kalır.

Sıcak Baş nerede çekildi?

Yayınlandığı birinci günden itibaren büyük ilgi goren Sıcak Baş dizisinin çekimlerine 2021 yılının birinci aylarında başlanmıştı. Yerli distopik dizi Sıcak Baş, Türkiye’de, yüklü olarak İstanbul’da çekildi.


Özellikle dizinin çekimleri İstanbul Galata, Taksim, Un Kapanı ve Haliç bölgelerinde gerçekleşti.

Sıcak Baş dizisi uyarlama mı?

Netflix’in tanınan dizisi Sıcak Baş, Afşin Kum’un Ayı isimli yapıtından uyarlanmıştır.
 
Üst