Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Sıhhat Bakanı Koca’dan okullarla ilgili açıklama

Leila

Global Mod
Global Mod
Okullarda ve başka kapalı alanlarda maske mecburiyeti kalktı. Sıhhat Bakanı Fahrettin Koca, kararla ilgili “Çok yakında yüzümüzün akıyla maskesiz hayata geçiyoruz. Dün 2.604 olan olay sayısından bu belli” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bilim Heyeti toplantısı daha sonrası konuştu, yaklaşık 2 yıldır ömrümüzde olan maskeyle ilgili kritik bir açıklamalarda bulundu.

Erdoğan’ın açıklamasına bakılırsa, Koronavirüs Bilim Heyeti olağanüstü bir müddetç haricinde toplantı yapmayacak.

Kapalı yerlerdeki maske kullanma zaruriliği da kalkarken, yalnızca toplu taşıma araçlarında ve sıhhat kuruluşlarında bir müddet maske kullanması devam edecek.

BAKAN KOCA’DAN AÇIKLAMA

Erdoğan’ın açıklamasının akabinde Sıhhat Bakanı Fahrettin Koca da toplumsal medya hesabından alınan kararlarla ilgili paylaşımda bulundu.

Bakan Koca, şunları belirtti:

* Okullarda ve öteki kapalı alanlarda maske mecburiyeti kalktı. Toplu taşıma araçlarıyla sıhhat kuruluşları, hadise sayısı 1.000’in altına düşene kadar uygulamada istisnayı teşkil ediyor.

* Çok yakında yüzümüzün akıyla maskesiz hayata geçiyoruz. Dün 2.604 olan olay sayısından bu belli!

* Hatıra fotoğrafımızı çektirelim. Okullarda maske mecburiyeti kalktı.

Okumaya devam et...
 
Üst