Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Sıhhat Bakanlığı işçi alımı müracaatları ne vakit? 85 bin işçi alınacak

Leila

Global Mod
Global Mod
Sağlık Bakanlığı 86 bin işçi alımı müracaat kılavuzuyla ilgili araştırmalar sürüyor. Atanmayı bekleyen sıhhat çalışanları ve üniversitelerin sıhhat kısımlarından yeni mezun olan binlerce kişi için fırsat kapısı aralandı. Pekala, Sıhhat Bakanlığı işçi alımı müracaatları ne vakit?

SAĞLIK BAKANLIĞI İŞÇİ ALIMI NE VAKİT?

Sağlık Bakanlığı işçi alımı müracaatları için müracaat tarihleri ve kaideleri merak ediliyor.

Bakan Koca açıklamasında, “Toplam 85 bin atama bu yıl içerisinde yapılacak. Bugüne kadar ilan edilmiş en büyük alım. Kademeli olarak bu yıl hepsini alacağız. Sırayla kümeler halinde alım gerçekleşecek. Sabırla izlersek yıl sonu ortamızda yeni arkadaşları nazaranceğiz” tabirlerinde bulunmuştu.

Buna göre; Sıhhat Bakanlığı 85 bin işçi alımının Ocak ayından evvel yapılması planlanıyor.


BAKAN KOCA’DAN İŞÇİ ALIMI AÇIKLAMASI

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, toplumsal medya hesabından yaptığı paylaşımla birlikte, Sıhhat Bakanlığı’nın 85 bin işçi alacağını duyurdu.

Sağlık Bakanlığı 85 bin işçi alımı bilgilerina yer veren Bakan Koca açıklamasında şu tabirlerde bulundu;

“85 bin sıhhat çalışanı alımı ile ilgili de çalışmalarımız devam ediyor. bu vakitte düşünün bizim 32 bin poliklinik odamız var. Tüm bu poliklinik odalarında hizmet vermek üzere bu yıl tıbbi sekreter koyacağız. Doktorlar sekreterlik işlerini yapmaktan kurtulacak.

Bu sayede tabiplerin hastaya daha fazla odaklanmasına, daha yeterli hizmet vermesine imkan sağlanacak. Yaşanan tüm aksaklıkların bir bir çözüldüğünü daima birlikte bakılırsaceğiz.

Toplam 85 bin atama bu yıl içerisinde yapılacak. Bugüne kadar ilan edilmiş en büyük alım. Kademeli olarak bu yıl hepsini alacağız. Sırayla kümeler halinde alım gerçekleşecek. Sabırla izlersek yıl sonu ortamızda yeni arkadaşları nazaranceğiz”

Okumaya devam et...
 
Üst