Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Sıhhat Bakanlığı son durumu deklare etti! İşte coronada bugünkü hadise ve vefat sayısı

Leila

Global Mod
Global Mod
Sıhhat Bakanlığı’nın deklare ettiğı 18 Nisan 2022 Pazartesi gününün corona virüsü (koronavirüs) tablosuna nazaran son 24 saatte 19 kişi ömrünü kaybetti. Yeni hadise sayısında ise düne bakılırsa artış yaşandı.

Sıhhat Bakanlığı, Türkiye’nin günlük COVID-19 tablosunu deklare etti. 18 Nisan’a ilişkin bilgilere nazaran, 164 bin 493 test yapıldı.

Şimdiki datalara göre, 4 bin 542 yeni hadise tespit edilirken 19 kişi hayatını kaybetti. Öte yandan son bir günde 15 bin 624 kişi sıhhatine kavuştu.


AŞILAMADA BİRİNCİ SIRADA HANGİ KENT VAR?

Bakanlığın tablosuna göre Türkiye’de en hayli aşılamanın gerçekleştirildiği Osmaniye’yi, Ordu, Amasya, Muğla, Kırklareli, Çanakkale, Eskişehir, Balıkesir, Manisa ve Zonguldak takip etti.

EN DÜŞÜK AŞILAMA ŞANLIURFA’DA

Bakanlığın tablosuna göre Türkiye’de en az aşılamanın gerçekleştirildiği Şanlıurfa’yı sırasıyla Batman, Siirt, Diyarbakır, Bingöl, Muş, Mardin, Bitlis, Ağrı ve Elazığ takip etti.

DÜN HADİSE VE VEFAT SAYISI KAÇTI?

Bakanlığın 17 Nisan bilgilerine bakılırsa, dün 153 bin 318 test yapılmıştı. Dün, 3 bin 268 hadise tespit edilirken, 17 kişi hayatını kaybetmiş ve 14 bin 952 kişi sıhhatine kavuşmuştu.

Okumaya devam et...
 
Üst