Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Sıhhatsiz şartlarda depolanan 1,5 ton beyaz et imha edildi

Leila

Global Mod
Global Mod
Bursa’nın Osmangazi ilçesinde, ruhsatsız bir depoya düzenlenen baskında ele geçirilen son kullanma tarihi geçmiş 1,5 ton beyaz et imha edildi.

Osmangazi Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Belediyesi Zabıta Müdürlüğü grupları, bir ihbar üzerine harekete geçti. Takımlar, İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü nazaranvlileri ile Selimiye Mahallesi’ndeki bir apartmanın bodrum katında bulunan depoya baskın yaptı.


Depodaki denetimlerde, son kullanma tarihi geçtiği belirlenen ve insan sıhhatini tehdit eden beyaz etlere el konuldu. Kendisine işletmenin ruhsatının bulunup bulunmadığı sorulan yabancı asıllı işletme sahibi ise nazaranvlilere ruhsat yerine besin faturası gösterdi. İşletme sahibine cezai süreç uygulayan gruplar, kaçak işletilen depoyu mühürledi. Sıhhatsiz şartlarda depolanan 1,5 ton tavuk etinin ise imha edildiği açıklandı. (AA)

Okumaya devam et...
 
Üst