Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Sihirli Annem’de Ceren’in biricik aşkı Kerem’in son haline bakın! Değişimiyle ağızları açık bırakıyor…

Beykozlu

New member
2003-2012 yılları içinde yayınlanan, direktörlüğünü Ersoy Güler, Tülay Kocatürk ve Kartal Çidamlı’nın üstlendiği Sihirli Annem dizisi, bir devrin en sevilen yapımlarındadı.

Betüş perinin, eşi vefat eden iki çocuk babası Sadık ile evlenmesi kararı başlarından geçen macera dolu hayatlarını bahis edinen Sihirli Annem dizisi, konusunun yanı sıra oyuncu grubuyla da dikkatleri üzerine çekti.

İlgiyle izlenen fantastik çeşitteki dizinin başrollerinde; İnci Türkay, Şahap Sayılgan, Nevra Serezli, Ebru Karanfilci, Metin Serezli, Gül Onat, Defne Joy Foster, Zuhal Topal ve Suat Sungur üzere isimler yer aldı.

Dizide Ceren’in biricik aşkı Kerem karakterine hayat veren çocuk oyuncu Michele Cedolin, kıvırcık saçlarıyla akıllara kazınmıştı.

Uzun müddettir ekranlarda yer almaya İtalyan asıllı oyuncu Michele Cedolin, geçen vakit içerisinde çok değişti.

Eski halinden eser kalmadı

Sihirli Annem dizisinde hayat verdiği Kerem karakteriyle akıllara kazınan Michele Cedolin, dizi bittikten daha sonra ekranlarda yer almadı.

Şimdilerde 30 yaşında olan Michele Cedolin’in eski halinden eser kalmadı. İmaj değiştiren Cedolin, son haliyle nazarannleri şaşkına çevirdi.

Sosyal medyada pek etkin olduğu görülen Cedolin, paylaşımlarıyla isminden kelam ettiriyor.

Instagram’da 50 bini aşkın takipçisi bulunan Cedolin’in sevgilisiyle verdiği pozlar, beğeni ve yorum yağmuruna tutuluyor.
 
Üst