Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Sihirli Annem’in Ceren ve Çilek’i bir ortaya geldi, toplumsal medya yıkıldı! ‘Bu kızlara ne olmuş?’

Beykozlu

New member
2003-2012 yılları içinde yayınlanan ve Gamze Özer tarafınca oluşturulan Sihirli Annem dizisi, farklı ancak eğlenceli konusu ile beğeni topladı.

Başrollerinde; İnci Türkay, Şahap Sayılgan, Nevra Serezli, Ebru Karanfilci, Metin Serezli, Gül Onat ve Defne Joy Foster üzere isimlerin yer aldığı dizi, yıllar daha sonra bir daha yapıldı.

7’den 70’e her insanın ilgisini çeken dizide yer alan çocuk oyuncular ise yıllar ise kocaman birer birey oldu.

Bu isimlerden olan Gizem İtimat dizide Ceren karakterine hayat verdi ve son olarak Selena’da Leyla’yı canlandırdı.

Başka isimlerden olan Zeynep Özkaya ise Çilek karakteri ile hafızalara kazındı ve İki Aile üzere bilinen üretimlerde uzunluk gösterdi.

Lakin bu sevilen iki isim uzun yıllardır rastgele bir projede yer alarak, seyircilerinin karşısına çıkmadı.

Toplumsal medya üzerinden içerik üreten ve Youtube sayfaları olan İtimat ve Özkaya, geçen vakit karşın bağlarını koparmadı.

Sık sık bir ortaya gelmeye çalışan ikilinin son pozu, toplumsal medya kullanıcılarının beğeni ve yorumlarını kazandı.

CEREN VE ÇİLEK’İN SON HALİ

Geçtiğimiz günlerde eşi ile ayrılık sonucu aldıklarını duyuran Gizem İtimat ve Zeynep Özkaya, bir ortaya geldi.

İkili bir ortaya geldikleri anları toplumsal medya üzerinden hayranlarının beğenisine sundu. Hoşlukları ile dikkatleri çeken genç isimler, değişimleri karşısında ise şaşırttı.


İkilinin yaşadığı değişimi bakılırsanler, “Bu kızlara ne olmuş?” diye sormaktan kendisini alamadı.

Toplumsal medyanın faal isimlerinden olan Gizem İnanç ve Zeynep Özkaya, başka Sihirli Annem oyuncuları ile görüşmeye devam ediyor.


GİZEM İNANÇ’IN AYRILIK DUYURUSU

Sihirli Annem dizisiyle milyonların tanıdığı bir isim haline gelen Gizem İtimat, 2020 yılında 10 yıllık sevgilisi Caner Turp ile görkemli bir düğünle dünyaevine girdi. Ancak bu memnunluk umulduğu üzere uzun sürmedi…

Gizem İtimat, Erdemitspor ekibinde forma giyen eşi Caner Turp ile ayrılık sonucu aldıklarını toplumsal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.

İnanç, yaptığı açıklamada şu tabirleri kullandı:

“bir müddetdir evliliğimizle ilgili yaşadığımız fikir ayrılıklarını tahlile ulaştıramadığımız için karşılıklı konuşup anlaşarak, hürmet çerçevesi ortasında ayrılık sonucu aldığımızı sizlerle paylaşmayı uygun gördük.

Evliliğimizi bitirmiş olsak da, geçmişimize ve birbirimize olan olan hürmetimiz baki kalacaktır. ötürüsıyla bizler ve ailelerimiz bu şiddetli süreci atlatırken, mevzu ile alakalı olarak hassasiyetlerinizi rica ediyor ve gizliliğimize hürmet göstermenizi bekliyoruz. Anlayışınız için teşekkür ederiz.”
 
Üst