Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Survivor All Star 2022 birleşme partisi ne vakit? Acun Ilıcalı birleşme partisi tarihini duyurdu!

Beykozlu

New member
Yapımcılığını ve sunuculuğunu Acun Ilıcalı’nın üstlendiği TV8 ekranlarının sevilen müsabaka programı Survivor All Star 2022, birbirinden heyecanlı kısımlarıyla izleyicilerin nefesini kesmeye devam ediyor.

Çekimleri Dominik’te gerçekleştirilen Survivor All Star’ın her kısmı, ünlüler ve gönüllüler grubu yarışmacıları içinde kıran kırana geçen çabalara sahne oluyor.

Survivor 2022 tüm heyecanıyla devam ederken, yarışta yeni bir devir başlıyor. Acun Ilıcalı, 23 Şubat Çarşamba akşamı ekranlara gelen ada kurulunda kıymetli açıklamalarda bulundu.

Açıklamasında birleşme partisinin yapılacağı tarih hakkında bilgi veren Ilıcalı, bu haftadan itibaren elemelerde değişiklik olacağını duyurdu.

Ardından müsabakayı takip edemeyen izleyiciler, ”Survivor All Star 2022 birleşme partisi ne vakit yapılacak?” sorusuna cevap aramaya başladı. Öte yandan yeni eleme sisteminin nasıl olacağı da merak konusu…

Pekala, Survivor All Star birleşme partisi ne vakit yapılacak? Survivor eleme sistemi değişti mi, nasıl olacak? İşte Survivor 2022 birleşme partisi tarihi…

“HAFTADA İKİ KEZ ELEME OLACAK”

Çekimleri Dominik’te devam eden Survivor All Star’da Mart ayından itibaren orijinal bir periyoda geçiliyor. Haziran sonunda final yapması beklenen Survivor’da hızlandırılmış elemeler başlayıyor.

Survivor’ın artık cuma akşamları da ekrana geleceğini duyuran Ilıcalı, ”Survivor’da bundan daha sonra hızlandırılmış eleme periyodu başlıyor. Artık haftada iki akşam eleme olacak. Survivor’a son katılan yarışmacı Ayşe Yüksel olmuştu. Bundan daha sonra yeni yarışmacı da gelmeyecek. Bir kaç hafta daha sonra adeta yarı final üzere elemeler yaşayacağız.” dedi.


SURVİVOR BİRLEŞME PARTİSİ NE VAKİT YAPILACAK?

Acun Ilıcalı, merakla beklenen Survivor All Star 2022 birleşme partisinin yapılacağı tarih hakkında bilgi verdi.

Ilıcalı, yaptığı açıklamada, ”Survivor birleşme partisiyle bir arada tam manasıyla başlayacak. Asıl takımlar birleşme partisinde oluşacak, bu parti bizim için Survivor’ın başlama düdüğü olacak. Birleşme partisine toplamda 22 yarışmacı katılacak. İki gruptan da 11’er yarışmacı olacak. Birleşme partisini Mart sonunda yapacağız.’‘ sözlerini kullandı.

Birleşmeye kadar ise haftada 2 eleme yapılacağını ve 3 hafta içerisinde 6 yarışmacının Survivor’a veda edeceğini kelamlarına ekledi.

EDİS GELECEK

Survivor’un son kısmının akabinde TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor Ekstra canlı yayınına konuk olan Acun Ilıcalı, birleşme partisine müzikçi Edis’i davet edeceğini belirtti.
 
Üst