Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Survivor All Star’da şoke eden veda

Beykozlu

New member
Survivor All Star’da dün akşam bir veda daha yaşandı…

birinci vakit içinderda iki ekip da haftanın ödül oyunu için kıyasıya yarıştı.

ÖDÜL GÖNÜLLÜLERİN

Üç dokunulmazlık oyununu kaybeden gönüllüler, mükafatın kazananı olmak isterken; ünlüler de bir oyunu daha almak için performans sergiledi.

Karnıyarık ve pilav menüsünün olduğu ödül oyununu, gönüllüler kazandı.

“HALA ŞAŞIRACAĞIMI VARSAYIM EDEMEZDİM”

Akabinde kurula giden ünlüler ve gönüllüler, hem sürgün adası yerine gelen yeni sistemi tıpkı vakitte elenen yarışmacıyı öğrendi.

Acun Ilıcalı, kurulda yaptığı açıklamada, “15 yıldır Survivor yapıyorum. Hala şaşıracağımı iddia edemezdim. İddia edemeyeceğiniz kadar yakın bir oylama. Birinci ile dördüncü içindeki farkı söylesem, yok artık dersiniz. Başım epey karışmıştı. Seyircinin de karışmış. Birinci olsam sevinmem, sonuncu olsam üzülmem o denli bir oylama.” dedi.

SÜRGÜN BİTTİ, “YOKLUK ADASI” GELDİ

Medya işvereni sürgün adası uygulamasından daha sonra yeni bir uygulamanın geldiğini duyurdu.

Ilıcalı, “Dokunulmazlık sayısı dört olacak. Dört dokunulmazlık 4 aday ile haftayı geçireceğiz. Değerli olan bahis şu bu haftadan itibaren aday olan isimler bir daha bir seyahat yapacak. Gideceğiniz yerin ismi: Yokluk Adası” sözlerini kullandı.


“KONUŞABİLECEĞİNİZ TEK ŞEY GÜVENLİK KAMERASI OLACAK”

“Bu seferki adada 24 saat kalacaksınız, tek başınıza kalacaksınız”
diyen Ilıcalı, şu biçimde devam etti:

“Başka kimse olmayacak. Teknik gruptan kimse olmayacak. Meskeniniz olmayacak. Yalnızca bir battaniye ve siz, küçük bir tahta modülü. Konuşabileceğiniz tek şey güvenlik kamerası olacak. Bir avuç pirinç ve limitsiz suyunuz olacak. Günün belirli kısımlarında güvenlik kamerasına konuşacaksınız. Sıhhat sorunu olmadığı sürece kimse gelmeyecek. 24 saat üstü açık bir yerde yaşayacaksınız. Yakında bir yerde sıhhat grubumuz olacak, sizi izliyor olacağız yani rastgele bir tehlike yok.”


YASİN GİTTİ

Haftanın eleme adayları, üç dokunulmazlığı da kaybeden gönüllüler ekibinden çıktı.

Evrim, Yasin, Gökhan ve Hikmet’in yer aldığı potadan çıkamayan isim Yasin Obuz oldu.

Yasin’in elenmesiyle yarışmacılar büyük şaşkınlık yaşarken, Nisa ise gözyaşlarını tutamadı.


“DİSKALİFİYE OLMADIĞIM İÇİN MUTLUYUM”

Veda konuşması yapan Yasin, “Burası Survivor, kimin eleneceği hiç belirli olmaz. Buraya çıkarken de daima bu heyecanı yaşadık. Ben hiç bir vakit kimsenin hakkını yemediğimi düşünüyorum. Kimse için makus düşünmedim. Daima yeterli istikametten bakmayı denedim. Her şeye güldüm. 6 tane ceza alınca, bunu aslına bakarsan kabulleniyorsunuz. Diskalifiye olmadığım için memnunum, gülüyorum. Tüm arkadaşlarıma kazasız belasız bir müsabaka diliyorum. Gökhan’ı geride bıraktığım için üzgünüm. Umarım benim öykümü o tamamlar.” dedi.


SAYILI ŞAHISLARLA VEDALAŞTI

Acun Ilıcalı’nın “Arkadaşlarınla vedalaşabilirsin” demesinin akabinde isim saymaya başlayan Yasin, “Ardahan, Nisa, Ogeday, Evrim, Ayşe, Anıl ve Gökhan. Yalnızca bunlarla vedalaşacağım. Başkalarıyla vedalaşmayacağım.” dedi.

Yasin’in bu reaksiyonu büyük şaşkınlık yarattı.


HİKMET’İN GÜLMESİNE REAKSİYON

Hikmet’in Yasin’in elenmesinden daha sonra “İlahi adalet” demesi ve gülmesine ise Barış Murat Yağcı reaksiyon gösterdi.

Hikmet, “Kaldığın için gülüyorsun değil mi?” diye soran Barış’a; “Sen karışma” karşılığını verdi.

Daha da sonlanan Yağcı, “Ben bir güzelleşeyim de görüşelim seninle” diye konuştu.
 
Üst