Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Survivor Barış’ın pota isyanı: Mükafatları istemiyorum

Beykozlu

New member
Survivor All Star’da Ünlüler grubunda yer alan Barış Murat Yağcı, yarışın başladığı birinci günden bu yana eleme potasının vazgeçilmez ismi oldu.

Geçtiğimiz günlerde oyun esnasında sakatlanan ve müsabakayı bırakmak istemediği için Acun Ilıcalı’nın diskalifiye teklifini kabul etmeyen Yağcı, bu hafta bir daha bir daha potaya girdi.

24 saatlik ‘Yokluk Adası’ gayretini tamamlayan genç yarışmacı geri dönüşünde sessiz kalamadı.

“Yeni bir güne nerede uyanacağımı bilmiyorum”

Sık sık potaya girdiği için oyunlara epeyce fazla çıkamadığını söyleyen Yağcı, şu sözleri kullandı:

“Ben buraya gelirken All Star’da yarışmak için geldim ancak iş biraz değişti. Kendi alanım yok, kendim her akşam tıpkı yerde yatmıyorum ve yeni bir güne nerede uyanacağımı bilmiyorum. Bir biçimde hayal kuruyorum, kurduğumuz hayaller maksadıma hakikat gdolayıyor.



“Benim oyunlara girmem gerekiyor”

Önümde iki tane yol var. Bir tanesi yakın bir vakit içerisinde benim bir biçimde oyunlara girmem gerekiyor. Zira başımda düşündüğüm ve kendime yediremediğim birfazlaca mevzu var.




“Emek harcamadığım ödüllerden yaralanmak istemiyorum”

Bunların en kıymetlisi de ben bir katkım olmadan ve hak etmediğim birfazlaca durumun içine düştüğümü fark ettim. Uzun lafın kısası bundan daha sonraki emek harcamadığım hiç bir mükafattan yaralanmak istemiyorum.”



Acun Ilıcalı’dan cevap geldi: sonucunı erteleyebilirsin

Acun Ilıcalı ise Yağcı’nın ödül istediğinin üzerine şu karşılığı verdi:

“Değişik bir niyet. Şu an yokluk adasından geliyorsun. Bu hususta istersen sonucunı ertele. hiç bir yarışmacımız için bu biçimde bir durumun olmasını istemeyiz.”

 
Üst