Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Survivor, Kısmetse Olur’a döndü! Makbule Şakalakoğlu kimdir, Mert Öcal ile sevgili mi?

Beykozlu

New member
Yapımcılığını ve sunuculuğunu Acun Ilıcalı’nın üstlendiği TV8 ekranlarının sevilen müsabaka programı Survivor All Star 2022, tüm süratiyle devam ediyor.

Çekimleri Dominik’te gerçekleştirilen ve ‘ünlüler-gönüllüler’ formatında gerçekleşen Survivor All Star, heyecanlı kısımlarıyla nefes kesiyor.

Survivor All Star’ın 30 Ocak Pazar akşamı ekranlara gelen 12. kısmının ardından Sude Burcu ve Mert Öcal’ın aşk yaşadığı savları toplumsal medyanın gündemine oturdu.

Survivor Sude ile yakınlaşan Survivor Mert’in, beraberinde Makbule Şakalakoğlu ile bir arada olduğu tez edildi.

Bu gelişmelerin akabinde Survivor Nisa’nın yakın arkadaşı olduğu Makbule Şakalakoğlu, Mert ve Sude ikilisinin aşk savları daha sonrası flaş bir atılımda bulundu ve Survivor Mert’i takipten çıktı.

Pekala Makbule Şakalakoğlu kimdir, kaç yaşında, nereli? Makbule Şakalakoğlu ile Mert Öcal sevgili mi? İşte ayrıntılar…

FLAŞ GELİŞME

Survivor All Star 2022’ye Nisa ve Ogeday ile Mert ve Sude’nin bağı damgasını vurdu.

Sude, Nisa ve Ogeday’ın konuşmasının akabinde ağlayınca Mert, bu duruma büyük reaksiyon gösterdi ve ortalık karıştı.

Nisa ve Ogeday’ın kendisi hakkında yaptığı yorumların akabinde ”Nisa ve Ogeday, Sude ve beni güzel olmayan durumlara düşürdüler.” tabirlerini kullanan Öcal’ın, Survivor’ın eski yarışmacılarından Makbule Şakalakoğlu ile bir arada olduğu tez edildi.

Yaşananların akabinde Öcal’ın sevgilisi olduğu argüman edilen Makbule Şakalakoğlu’ndan flaş bir atak geldi. Şakalakoğlu, Öcal’ı toplumsal medya hesaplarından takip etmeyi bıraktı.


MAKBULE ŞAKALAKOĞLU KİMDİR?

1992 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Makbule Şakalakoğlu, ilkokulda üç adım uzun atlama ve kısa ara koşusu yaptı Anadolu Lisesi sayısal kısımdan mezun olan Şakalakoğlu, lise ömrü boyunca 4 sene basketbol oynadı.

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Ebelik kısmından mezun olan Şakalakoğlu, üniversitede okulun bayan hentbol grubunda oynadı.

Etkin spor mesleği olan Şakalakoğlu, üniversiteden mezun olduktan daha sonra İstanbul’a atandı ve ebeliğin yanı sıra fitness ve pilates ile ilgilendi.

Survivor’a katıldığında evli olan Şakalakoğlu, bir periyot eşinden boşanmasıyla gündeme gelmişti. Ayrıyeten Makbule Şakalakoğlu ile Nisa Bölükbaşı’nın yakın arkadaş olduğu biliniyor.
 
Üst