Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Survivor’un yeni yarışmacısı Ümit Erdim kimdir? Ümit Erdim aslen nereli, kaç yaşında ve evli mi?

Beykozlu

New member
Survivor 2023’ün takımı merak edilirken sevilen yarışın yeni yarışmacısı muhakkak oldu. Berdan Mardini’nin daha sonrasında Ümit Erdim’in de Survivor 2023 takımına dahil edildiği duyuruldu. Survivor izleyicileri ve her sene ilgiyle takip edenler yeni kadroyu sorgulamaya koyuldu. Pekala Ümit Erdim kimdir?

Survivor’ın yeni yarışmacısı Ümit Erdim kimdir?

15 Haziran 1985 tarihinde Kocaeli’de dünyaya gelen Ümit Erdim, ilkokul ve ortaokuldan daha sonra İzmit Atılım Anadolu Lisesi’nde okumuş ve buradan mezun olmuştur. Oyunculuğa oldukcaça ilgisi bulunan Ümit Erdim, 1998 – 2003 yıllari içinde Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kent Tiyatroları’nda rol almıştır.

Erdim, ekan mesleğine bu biçimde mi Olacaktı isimli diziyle başlamış ve dizide konuk oyuncu olarak yer almıştır. daha sonrasında Hayat Bilgisi ile büyük bir çıkış yakalamıştır.


Ünlü isim Gönül ve Selena başta olmak üzere bir fazlaca dizide rol almıştır. Katıldığı Can Dostum isimli köpek eğitim yarışında birincilik elde etmiştir. Ümit Erdim’in, Mike isminde bir köpeği bulunmaktadır. 2015 yılının Ocak ayında 3. dönemi başlayan “Benzemez Kimse Sana” programında heyet üyeliği yapmıştır.

Ümit Erdim evli mi?

Ümit Erdim, 22 Mayıs 2017 tarihinde kimya mühendisi olan Seda Çınar’la evlenmiştir. Çınar, İngilizce Türkçe tercümanlık yapmaktadır. Çiftin bu evliliklerinden iki kız çocukları olmuştur.
 
Üst