Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Tabip Berika’nın derin dekoltesi gorenin nevrini döndürdü! ‘Sokakta bu biçimde giyen plajda neler yapar’

Beykozlu

New member
24 Şubat 1995 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Berika Demir, Çapa Tıp Fakültesi’nden mezun oldu.

Katıldığı Kim Milyoner Olmak İster yarışı ile hatırladığımız Demir, vakit içerisinde toplumsal medyada fenomen oldu.

Doktorlukla ilgili paylaşımlarının haricinde mert pozları ile isminden kelam ettiren Demir, geçtiğimiz günlerde Şükrü Özyıldız hakkında konuşmuştu.

Instagram hesabından takipçilerinden gelen soruları yanıtlayan Berika Demir, “Hiç dmden bir ünlüye yazdığın oldu mu?” sorusuna verdiği cevapla herkesi şaşırttı.

Öyküsüne ünlü oyuncu Şükrü Özyıldız’ın fotoğrafını koyan Demir, “Hep bana mı yazacaklar itiraf ediyorum. Of yaptım ya… Fakat hayatta varsayım edemezsin bence” diye yazdı.

Bu paylaşımı ile uzun mühlet gündemde kalan Berika Demir, sarı saçları ve siyah kadrosuyla toplumsal medyayı yıktı.

Uzun vakittir saçlarını sarı kullanan Berika Demir’in göğüs dekolteli pozuna hayranları kayıtsız kalmadı.

Berika Demir gösteri yaptı

Biçimi, makyajı ve imajıyla dikkat çeken isim Berika Demir, yavuz paylaşımlarına devam ediyor. Sarı saçları ile dikkati çeken Demir, sık sık kusursuz fiziğini takipçilerine gösteriyor.

Daha evvel yaptırdığı estetiklerle bir çok eleştirilen Berika Demir, spor yaparak formunu muhafazaya çalışıyor.


Toplumsal medyadan aldığı reklamlarla önemli paralar kazanan Demir, üslubuna ise herkesi hayran bırakıyor. Son olarak siyah grubu ile fotoğraf paylaşan Berika Demir’in dekoltesi nazarannin aklını aldı.

Demir için kimileri, “Kesin silikon” derken kimileri ise “Sokakta bu biçimde giyen, kumsalda neler yapar” demekten kendisini alamadı.
 
Üst