Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Tanıyabilene aşk olsun! Esra Bilgiç ceketinin içine bir şey giymedi, olay oldu! “Gece gibisin”

Beykozlu

New member
14 Ekim 1992 yılında Ankara’da dünyaya gelen Esra Bilgiç, TRT 1’in başarılı dizisi Diriliş Ertuğrul ile oyunculuk mesleğine başladı.

Dizide Halime Sultan’a hayat veren Bilgiç, 4 dönem boyunca başarılı bir performans sergiledi ve dünya çapında tanındı.

Diriliş Ertuğrul dizisinden daha sonra, erken final yapan Bir Umut Kâfi dizisinde 6 kısım Derya Akar rolünü canlandıran oyuncu, Bir yıllık ortanın akabinde ekranlara geri döndü.

Show TV’de yayınlanan Ramo dizisinde Sibel’e hayat veren oyuncu, bir daha yıldızını parlatmayı başardı.

Oyunculuk haricinde da Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde Hukuk okuyan Esra Bilgiç, Bilkent Üniversitesi’nden mezun oldu.

Son olarak Kanunsuz Topraklar dizisi ile seyirci karşısına çıkan Bilgiç, bir periyot futbolcu Gökhan Töre ile evliydi.

Bu evliliği fazlaca fazla sürdüremeyen Esra, 17 Haziran 2019 tarihinde tek celsede boşandığını duyurdu. Şu sıralar Atatürk dizisi ile bir daha seyirci karşısına çıkmaya hazırlanan oyuncu, toplumsal medyadan da ilgi odağı oluyor.

Basından uzak bir ömür süren ve özel ömrünü bâtın tutan Esra Bilgiç, toplumsal medya hesabından paylaştığı pozlarla beğeni rekoru kırıyor.

Esra Bilgiç büyüledi

Güzel oyuncu Esra Bilgiç, küçük etekli kombini ile hayranlarının aklını başından almayı başardı. Makyajı, takıları ve kusursuz fiziği ile toplumsal medyaya damga vuran Bilgiç’e yorum yağdı.

Yorum yapanların içinde Arap hayranlarının olması da dikkati çekti. Kimileri Bilgiç’e Diriliş Ertuğrul’a gönderme yaparak, “Halime Sultan” stilinde yorumlar yaptı.
 
Üst