Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Tarkan’ın veliahtıydı, Popstar Abidin yıllar daha sonra ortaya çıktı! Son haliyle ‘hala yakışıklı’ dedirtiyor…

Beykozlu

New member
2003-2004 yılları içinden Kanal D ekranlarında yayınlanan Popstar müsabakası, hiç elbet Türk televizyon tarihinin en epey izlenen müsabaka programları içinde yerini aldı.

Sunuculuğunu Haldun Dormen ve Gamze Özçelik’in yaptığı Popstar yarışının jüriliğini Armağan Çağlayan, Ercan Saatçi, Ahmet San ve Deniz Seki üstlenmişti.

Heyet üyelerinden yarışmacılarına kadar her insanın birer fenomene dönüştüğü yarışın birinci şampiyonu ise Abidin Özşahin olmuştu.

Tarkan’a olan benzerliğiyle dikkatleri üzerine çeken ve Tarkan’ın veliahtı olarak anılan Abidin Özşahin, müsabakadan daha sonra müzik piyasalarında görünmedi.

Müziğe olan tutkusunu hiç bir vakit kaybetmeyen ve toplumsal medya hesabından gitarı ile söylemiş olduği müzikleri paylaşan Popstar Abidin, buna karşın müzikte bir meslek planlamadı.

Hoş sesi ve naif duruşuyla milyonların gönlünü kazanan ve artık ne yaptığı merak konusu olan Popstar Abidin, yıllar daha sonra ortaya çıktı.

Popstar’ın birinci şampiyonu Abidin Özşahin, Habertürk’e verdiği röportajda şimdilerde neler yaptığını anlattı. İşte Popstar Abidin Özşahin’in son hali…

YILLAR daha sonra ORTAYA ÇIKTI

1977 yılında dünyaya gelen Popstar şampiyonu Abidin Özşahin, müsabakanın üzerinden 18 yıl geçmesine karşın hafızalardaki yerini koruyor.

Sesi ve duruşuyla gelecek vaat eden Popstar Abidin, müsabakadan daha sonra müzik piyasalarında görünmedi.

yıllar daha sonra ortaya çıkan Popstar Abidin, Habertürk’e özel açıklamalarda bulundu. Ünlü isim, “Popstar Abidin olarak ile ömrümüze girdin. Şimdilerde neler yapıyorsun?” sorusuna karşılık verdi:

”Kendimce, kendi dünyamda yaşamaya devam ediyorum. Fakat ‘Biz sizi müzisyen tarafınızla tanımıştık’ derseniz, son senelerda müziği hobi üzere yapıp aslında eğitimini aldığım alanda yürümeye devam ediyorum. Biraz güncelleyecek olursak Ankara’da idare danışmanlığı, yapım ve medya alanlarında kurucusu olduğum iki markanın işlerini yürütüyorum.

Müzik vesilesiyle İstanbul’a yerleştikten daha sonra yaklaşık dört sene orada ikamet ettim. Malum o senelerda konser ve albüm çalışmaları ve ardından medyada yapılan PR çalışmaları sebebiyle. Lakin vakit içinde müzik dalı de dijitalleşme yoluna girmeye başlayınca, müzik işlerimin de vakitten ve yerden başka bir düzenle yürütebileceğimi ön gördüm. Ve epeyce sevdiğim Ankara’da yaşamaya karar verdim. Zira maksadım yalnızca müzik yapmak değildi. 2007 yılında kurumsal jingle ve seslendirme hizmeti veren reklam yapım firmamı kurdum. Halkla bağlar ve reklamcılık mezunu olduğum için öteki alanlarda da bir girişimcilikte bulunmak istedim. İdare danışmanlığı hizmeti veren bir firma daha kurdum. Ve şu an orada da şirketlere kurumsal irtibat ve marka stratejistliği yapıyorum.”



POPSTAR ABİDİN’İN SON HALİ

Şimdilerde Kurumsal İrtibat ve Marka Danışmanı olarak ömrünü sürdüren Özşahin, bu alanda kendini bir çok geliştirerek onlarca akademik eğitimden geçti.

Mesleğine farklı bir alanda devam eden Özşahin, müzikten ise hiç kopmadı. Toplumsal medya hesabından gitarıyla müzikler söyleyen eski popstar şampiyonu, beğeni ve yorum yağmuruna tutuluyor.

Özşahin’in son halini gorenler ise ”Yakışıklılığından hiç bir şey kaybetmemiş” diyor. İşte Abidin Özşahin’in son hali..
 
Üst