Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

‘Taş yanında yavaşça kalır’ Mine Tugay süt beyazı derisiyle kıyıya çıktı, çıkış o çıkış… Akıl aldı!

Beykozlu

New member
28 Temmuz 1978 yılında Konya’da dünyaya gelen Mine Tugay, Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde oyunculuk üzerine eğitim aldı.

1998 yılında İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı’na giren Tugay, Gülbeyaz isimli dizide yer alarak oyunculuğa adım attı.

Öyle Bir Geçer Vakit ki, Medcezir, Kalp Hırsızı, Çilek Kokusu, Paramparça ve Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi üzere üretimlerde yer aldı.

Bu projeler yardımıyla ismini duyurmayı başaran Mine Tugay, son olarak Gülümse Kaderi’ne dizisi ile ekranlara dönmeye hazırlanıyor.

Sayısız projede yer alan ve hoşluğu ile her insanın ilgisini üzerine çeken Tugay, toplumsal medya paylaşımlarında ise sürat kesmiyor.

Kızıl saçları ve kusursuz fiziği ile her insanın gözdesi olan Mine Tugay, kumsaldan paylaştığı pozu ile toplumsal medyayı yıktı.

Mine Tugay’dan büyüleyici pozlar

Mine Tugay, son vakit içinderda toplumsal medyanın en çok dikkati çeken isimlerinden biri haline geldi. Cesaretli pozlarıyla isminden kelam ettiren oyuncu, geçen vakitte ise hoşluğuna hoşluk kattı.

Oyunculuk alanında birden çok mükafatı bulunan ve başarılı projeler yardımıyla bir yıldız haline gelen Mine Tugay, plajdan sütyenli pozunu paylaştı.

Tugay’ın o pozuna takipçilerinden, “Taş yanında yumuşak kalır”, “İkon geri dönüyor”, “Bu dünya sizi hak etmek için ne yaptı?” üzere övgü dolu yorumlar geldi.

Giydiği her kıyafeti yakıştıran ve toplumsal medyasını en âlâ kareleriyle dolduran Tugay, bir devir saç rengini değiştirmiş ve hayranlarının beğenmemesi üzerine kızıla geri dönmüştü.
 
Üst