Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Teşkilat 43. kısım fragmanı: Babasına kavuşan Ceren, bombayı patlatıp kendini öldürdü!

Beykozlu

New member
Direktörlüğünü Yağız Alp Akaydın’ın, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın üstlendiği TRT 1’in MİT takviyeli Teşkilat dizisi, her kısmıyla milyonları ekran başına kilitlemeye devam ediyor.

Başrollerinde Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal, Nihat Altınkaya, Turgut Tunçalp, Gürkan Uygun ve Hakan Boyav’ın yer aldığı Teşkilat dizisi, 17 Nisan Pazar akşamı 43. kısmıyla ekranlara gelmeye hazırlanıyor.

Sevilen dizinin merakla beklenen 43. kısmından çarpıcı bir fragman yayınlandı. Fragmanda; ailesinin katiliyle hesaplaşan Serdar, teslim oldu.

Halit Başkan’ı arayan Yıldırım, ”Biraz sakin ol Halit Lider zira şu anda hayatının en kıymetli anındasın.” dedi.

Tam o sırada Ceren, Halit Başkan’ın karşısına dikilip ”Ben geldim baba.” diyerek bombayı patlattı.

Bu sahne, bir müddetdir hakkında diziden ayrılacağı istikametinde haberler çıkan Ezgi Eyüboğlu’nun ayrılığını doğrular nitelikteydi.

Pekala Ceren öldü mü? Ezgi Eyüboğlu diziden ayrıldı mı? Halit Başkan’a ne olacak? İşte Teşkilat 43. kısım fragmanı…


Teşkilat 42. kısım özeti

Ekip, Yıldırım’ın özel kasasını ele geçirdikten daha sonra ortasından çıkan evraklar Serdar’ın başının karışmasına sebep olur. Serdar’ın babasının fotoğrafının Yıldırım’ın zımnî dokümanları içinde ne işi vardır?

Serdar ilişkiyi çözmeye çalışırken, evrakları inceleyen grup Yıldırım’ın tüm işlerini yürüten dört kritik adamının peşine düşer. Yapılan operasyon daha sonrası Alman istihbaratı ve Türk istihbaratı içinde sürpriz gelişmeler yaşanır.

Lukas ve Yıldırım kaçış için planlama yaparken beklemedikleri bir ihanete uğrarlar. Serdar ise Mete Başkan’ın ona bıraktığı ipuçlarından kıymetli bir bilgiye ulaşır. Takım ve Serdar değerli bir yol ayrımının eşiğine gelirler.
 
Üst