Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Teşkilat 44. kısım fragmanı: Halit Lider kızı Ceren’i öldürdü, Serdar Yıldırım’ın ensesine çöktü!

Beykozlu

New member
Yönetmenliğini Yağız Alp Akaydın’ın, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın üstlendiği TRT 1’in MİT takviyeli Teşkilat dizisi, her kısmıyla milyonları ekran başına kilitlemeye devam ediyor.

Başrollerinde Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal, Nihat Altınkaya, Turgut Tunçalp, Gürkan Uygun ve Hakan Boyav’ın yer aldığı Teşkilat dizisi, 24 Nisan Pazar akşamı 44. kısmıyla ekranlara gelmeye hazırlanıyor.

Sevilen dizinin merakla beklenen 44. kısmından çarpıcı bir fragman yayınlandı. Fragmanda; Halit Lider, Ceren bombayı patlatmadan onu boynundan vurup öldürdü.

Ceren’in cesedi torbaya konurken Halit Lider, Serdar’a Ceren’in kimsesizler mezarlığına gömüleceğini söylemiş oldu.

Bu sahne, bir müddetdir hakkında diziden ayrılacağı yönünde haberler çıkan Ezgi Eyüboğlu’nun ayrılığını doğruladı.

Yaşananların akabinde Halit Lider, Yıldırım’ı öldürmeye ant içerken Serdar, Yıldırım’ın başına silah dayadı.

Ancak Yıldırım’ın adamları Serdar’ın etrafını çepeçevre sardı. Yıldırım’ın ”Beni almak için seni mi gönderdiler?” sorusu dikkati çekti. Pekala Serdar mı ölecek Yıldırım mı? İşte Teşkilat 44. kısım fragmanı…


Teşkilat 43. kısım özeti

Serdar, Lucas’tan babasının yaşadığını öğrenmiştir. Tüm hayatı ve tüm geçmişi bir anda tuzla buz olur.

Ekip, Lucas atağından daha sonra Serdar’ı korumak için elinden geleni yapar lakin Alman istihbaratı fazlacatan Serdar’ın peşine düşmüştür.

Diğer yanda Şirket, Yıldırım üzerinden uzun vakittir üzerinde çalıştığı Türk savunma sistemlerine karşı planladığı büyük planını devreye sokar.

Bu planla ilgili istihbarat alıp derhal harekete geçen grup, hiç beklemedikleri bir şahıstan gelen yardımı alır. Bu yardım başta Halit olmak üzere tüm takımı sarsacak olayları tetikleyicisi olacaktır.
 
Üst