Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Teşkilat’ın haşin Zehra’sı siyahlar ortasında toplumsal medyaya göz kırptı! ‘Güzelliğine nazar boncuğu’

Beykozlu

New member
5 Nisan 1991 yılında İzmir’de dünyaya gelen Deniz Baysal, 10 yıl boyunca Karşıyaka Belediye Tiyatrosu’nda vazife aldı.

Celal Bayar Üniversitesin’de okuyan Baysal; Derin Sular, Bitmeyen Müzik ve Babalar ve Evlatlar üzere projelerde yer aldı.

Asıl çıkışını Kaçak Gelinler yardımıyla yapan Deniz Baysal; Fazilet bayanın Kızları ve Kelam dizileri yardımıyla ününe ün kattı.

Şimdilerde TRT ekranlarında yayınlanan Teşkilat dizisinde yer alan Baysal, Ulusal İstihbarat Teşkilatı’nın kalbi olan Zehra’ya hayat veriyor.

2019 yılında Barış Yurtçu ile evlenen Deniz Baysal hem aşkta birebir vakitte meslekte aradığını buldu. Başarılı isim, oyunculuğu ve hoşluğu yardımıyla her insanın ilgisini çekmeyi başardı.

Toplumsal medya hesabından eşi ve kendisiyle ilgili karelerini yayınlayan oyuncu, son pozlarıyla beğeni rekoru kırdı.

Deniz Baysal’ın yeni kareleri yıktı

Teşkilat dizisinde Çağlar Ertuğrul ile olan ahengiyle beğenilen Deniz Baysal, toplumsal medyanın en etkin isimlerinden birisi.

kuvvetli ve savaşçı bir karakter olan Zehra’ya hayat veren Baysal, son paylaştığı kareler yardımıyla beğeni rekoru kırdı.


Siyahlar içerisinde kusursuz makyajı ile “Aman nazar değmesin” yorumlarını alan Deniz Baysal, dizinin çekimlerinden fırsat bulduğunda İstanbul’a geliyor.

Sette ve set haricinde dizi takımıyla arkadaş olan ve eğlenceli anlarını paylaşan Baysal’a hayranları tam not verdi.
 
Üst