Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Tıpkı aileden dokuzuncu kişi de coronadan toprağa verildi

Leila

Global Mod
Global Mod
Rize’nin Güneysu ilçesinde corona niçiniyle babası, ağabeyi, 2 halası ve 4 kuzenini kaybeden, kendisi de bu hastalıktan hayatını yitiren evli ve 1 çocuk annesi Şenay Genç Yalçınkaya (36), gözyaşları ortasında son seyahatine uğurlandı

İstanbul’da yaşayan Muhammet Genç ve oğlu Burak Genç, rahatsızlanınca yakınları tarafınca hastaneye gdolayıldü. Burada baba ve oğlunun yapılan corona virüs testleri olumlu çıktı. Tedaviye alındıktan daha sonra 6 Kasım 2020’de evvel Burak, 1 hafta daha sonra da babası Muhammet Genç hayatını kaybetti.

Aileden Bünyamin Genç (41) 1 Aralık’ta, İbrahim Genç (53) 4 Aralıkta, Ali Genç (58) ise 11 Aralık’ta öldü. Ali Genç’in tedavi goren kardeşleri Fatma Duman (55) 18 Aralık’ta, Aysel Peçe de (46) 21 Şubat 2021’de hayatını kaybetti.

En son Ahmet Genç (43) de 13 Nisan’da tıpkı hastalıktan hayatını yitirdi. Ölenlerden Muhammet, İbrahim ve Ahmet Genç’in kardeş oldukları açıklandı. Başkalarının ise, Muhammet Genç’in oğlu Burak Genç, kayınbiraderi Ali Genç, Ali Genç’in oğlu Bünyamin ile kız kardeşleri Fatma Duman ve Aysel Peçe olduğu bildirildi.


AŞI ÖNCELİĞİ TANINDI

6 ayda 8 ferdini yitiren, yaşadıkları kaygı niçiniyle 10 yeni mezar yeri daha hazırlayan ailenin aşı önceliği davetine yanıt verildi. Geçen yıl haziran ayında Vilayet Sıhhat Müdürlüğü gruplarınca ailenin 25 üyesi aşılandı. Aşıların akabinde yaklaşık 10 aydır Genç ailesinden kimse corona virüse yakalanmadı.

Genç ailesinin corona virüs kabusu bir daha ortaya çıktı. Babası, ağabeyi, 2 halası ve 4 kuzenini kaybeden, evli ve 1 çocuk annesi Şenay Genç Yalçınkaya, 3 aşı bulunmasına karşın ağır seyreden hastalık niçiniyle tedavi altında tutulduğu Rize Devlet Hastanesi’nde evvelki gün entübe edildi. Durumu ağırlaşan Şenay Genç Yalçınkaya, dün akşam saatlerinde hastanede ömrünü kaybetti.

MEYYİT SAYISI 9’A YÜKSELDİ

Şenay Genç Yalçınkaya’nın cenazesi, Rize Devlet Hastanesi morgundan alınarak corona virüs önlemleri ile Güneysu ilçesi Gürgen köyüne getirildi. Meskende helallik alınmasının akabinde aile mezarlığında öğlen vakti kılınan cenaze namazının akabinde Şenay Genç Yalçınkaya, babası ve ağabeyinin yanındaki mezarda toprağa verildi.

Cenazede ölen bayanın eşi Mimar Yalçınkaya gözyaşlarını tutamadı. Şenay’ın mevti ile bir arada Genç ailesinden corona virüs niçiniyle 15 ayda ölenlerin sayısı 9’a yükseldi. (DHA)

Okumaya devam et...
 
Üst