Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

‘Tövbe tövbe Gündoğdu’ya ne olmuş’ Diriliş Ertuğrul’un Gündoğdu Bey’i değişimiyle akılları aldı!

Beykozlu

New member
23 Nisan 1979 yılında Antalya’da dünyaya gelen Kaan Taşaner, Konya S.Ü. Konservatuvarı Tiyatro Anasanat Kolu Kısmı’ndan mezun oldu.

Oyunculuğa birinci adımını Karanlıkta Birinci Işık Kubilay isimli tiyatro oyunuyla atan Taşaner, televizyondaki birinci rolünü Büyük Buluşma isimli dizide canlandırdı.

2010 yılında Kanal D’de başlayan Fatmagül’ün Cürmü Ne? isimli dizide, Erdoğan Yaşaran rolüne hayat veren ve bir çıkışa geçen Taşaner, Kuzey Güney’de basamakları süratle çıkmaya başladı.

2014 yılında ise hayatının en büyük rollerinden birisi olan Diriliş Ertuğrul dizisinde Gündoğdu’yu canlandıran oyuncu, ününe ün kattı.

Son olarak Kanunsuz Topraklar’da oynayan Kaan Taşaner, Diriliş Ertuğrul dizisinde yakaladığı ünle akıllarda kaldı.

Kanunsuz Topraklar’ın ekran macerası kısa sürerken, diziden daha sonra sessiz kalan Kaan Taşaner’in son hali gündeme getirildi.

Diriliş Ertuğrul dizisinden daha sonra değiştiği ve farklı bir havaya büründüğü görülen Taşaner, sakallarına ise veda etti.

Kaan Taşaner’in son haline bakın!

10 Aralık 2014 tarihinde TRT 1’de yayınlanan, yapımcılığını Tekden Sinema’nın üstlendiği, senaryosunu Mehmet Bozdağ’ın yazdığı ve direktörlüğünü Metin Günay’ın yaptığı Diriliş Ertuğrul, rekor kırdı.

Başrollerini ise Engin Altan Düzyatan, Kaan Taşaner, Hülya Darcan, Serdar Gökhan, Didem Balçın ve Esra Bilgiç’in paylaştığı dizi, yurt içi ve yurt haricinde büyük bir muvaffakiyete imza attı.

Süleyman Şah ve Ertuğrul Gazi periyotlarına ışık tutan dizide yer alan Kaan Taşaner, Gündoğdu karakterini herkese sevdirdi.

Oyunculuğu ile göz dolduran ve büyük bir ivme yakalayan Taşaner, son hali ile dizinin hayranlarını şoke etti.


Sakallarını kestiği görülen ve apayrı bir havaya bürünen Taşaner, bakılırsanlerden çokça yorum aldı. Şu sıralar ekranda yer almayan ve toplumsal medyayı etkin kullanmayan ünlü isim için, “Gündoğdu’ya ne oldu?” usulünde yorumlar geldi.

Kanunsuz Topraklar’da macerası kısa süren Taşaner, Diriliş Ertuğrul dizisindeki rol arkadaşları Esra Bilgiç ve Uğur Güneş’le bir arada uzunluk göstermişti.
 
Üst