Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

TTB deklare etti! Tüm vakit içinderın en yükseği

Leila

Global Mod
Global Mod
Türk Tabipleri Birliği, hekimlerin yurt haricinde çalışabilmek için ‘iyi hal belgesi’ aylık müracaat sayısının geçen ay rekor kırdığını duyurdu. Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Lideri Erdoğan, geçtiğimiz ayın başında doktorlara yönelik “Varsın gidiyorlarsa gitsinler” tabirlerini kullanmıştı.

Türk Tabipleri Birliği (TTB), doktorlarda son 3 yılın yurt dışı yeterli hal evrakı müracaat sayılarını deklare etti.

“TÜM vakit içindeRIN EN YÜKSEĞİ”

TTB’den yapılan açıklamada, yurt haricinde çalışabilmek için ‘iyi hal belgesi’ aylık müracaat sayısının Mart ayında tüm vakit içinderın en yükseği olan 213’e ulaştığı bildirildi.

TTB’nin listesinde düzgün hal dokümanı müracaatlarının 2021 Eylül ayında evvelki aylara bakılırsa büyük oranda artış göstermeye başladığı, Mart ayında tepe yaptığı görüldü.


“YETKİLİLER DAHA NE KADAR BEKLEYECEK?”

Datalarla ilgili TTB, “Uzman doktorların başvurusu dikkat çekecek seviyede arttı. Yetkililer doktor göçünü engelleyecek gerçekçi önlem ve düzenlemeler için daha ne kadar bekleyecek?” açıklamasında bulundu.

ERDOĞAN ‘VARSIN GİDİYORLARSA GİTSİNLER’ DEMİŞTİ

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Lideri Recep Tayyip Erdoğan’ın, Mart ayının başında tabiplere yönelik, “Varsın gidiyorlarsa gitsinler” kelamları sağlıkçılar içinde büyük reaksiyon çekmişti.

Okumaya devam et...
 
Üst